2015. január 31. 13:03 - villgabor

Ulysses Klaw hivatalosan is az Age of Ultron-ban!

Egyes hollywoodi hírforrások már kész tényként közlik azt, amit már sokan sejtettek. Andy Serkis valóban el fogja játszani az Avengers: Age of Ultron-ban a Black Panther egyik fő ellenségét, Ulysses Klaw-t.

Ezek a hírportálok továbbá állítják, hogy Klaw képregény eredetét tiszteletbe tartva, bemutatják az apjával való viszonyát és a későbbi Hydra köteléket.

És most egy rövid ismertető Ulysses Klaw-ról:

Ulysses Klaw fizikusként dolgozott egy egyetemi kutató laboratóriumban, ahol megtervezett és felépített egy gépezetet, a „hang transzformálót”, amely a hanghullámokat szilárd anyagokká alakította át. Klaw kísérleteiben nagy szerepe volt a vibránium nevű különleges fémnek, amely kizárólag egy kis afrikai országban, Wakanda-ban bányászható. Azonban a terület uralkodója T'Chaka szigorú törvényei miatt, Klaw tisztességes úton semmiképp sem juthatott hozzá az értékes fémhez. Ezért zsoldosokat bérelt fel, hogy öljék meg az uralkodót. A merénylet sikerült, de T'Chaka fia, T'Challa bosszút esküdött Klaw ellen, és miután elintézte a tudós embereit, levágta Klaw jobb kezét, aki elmenekült. Klaw elvesztett karjának csonkjához rögzített egy saját gyártmányú hanghullám fegyvert, majd tíz évvel az előző incidens után, visszatért Wakandába, és másodszor is megkísérelte a lehetetlent. Klaw-t azonban már nem csak T'Challa, a Fekete Párduc várta, hanem a Fantasztikus Négyes is. Ezúttal Klaw is felkészült a csatára, és átalakítva korábbi találmányát, önmagát egy olyan lénnyé változtatta, akinek a teste nem más, mint „élő hang”. Azonban ez is kevés volt a győzelemhez, és börtönbe került, ahonnan Ultron szabadította ki és majd felajánlotta, hogy csatlakozzon hozzá.

Talán egy hasonló forgatókönyv elképzelhető az Age of Ultron-ban is. Lehetséges, hogy Klaw-t a film elején elkapják majd Ultronhoz csatlakozik. Viszont ezzel a bejelentéssel megnőtt az esélye annak hogy Klaw-t nem csak a Bosszúállók filmben hanem a Black Panther filmben is láthatjuk majd.

Az Avengers: Age of Ultron 2015 Május elsején kerül a mozikba.
A Black Panther 2017 November 3-án kerül a mozikba.
További érdekességekért és cikkekért kövesd a facebook oldalt: https://www.facebook.com/marvelcinematicnews

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr127126917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása