2015. március 02. 20:32 - villgabor

Anthony Mackie, Hayley Atwell, Idris Elbar hivatalosan az Age of Ultronban

Bár a Marvel Stúdió a szó szoros értelmébe vett hivatalos bejelentést nem tett, de a pár napja kiadott hivatalos poszter apró betűs részén láthatóak a neveik.

Vicces fickó ez az Anthony Mackie (Falcon), hiszen nem is olyan régen nyilatkozott arról, hogy bárcsak szerepelne az Age of Ultron-ban, ezzel szemben már rég ott virít a stáblistán.Őt eddig is pletykák vették körbe, hogy a film végén szerepelni fog egy olyan jelenetben ahogy egy csapat új szuperhős áll össze, megalapozva a Civil War filmet. A másik elmélet szerint Falcon a film elején fog szerepelni, ugyanis a Winter Soldier végén Steve Rogers és ő, Bucky nyomába erednek. Itt csatlakoznánk a történetbe, ahol Amerika Kapitánynak magára kell hagynia a kutatásban Falcon-t amíg ő a Bosszúállóknak segít.

Hayley Atwell (Agent Peggy) ismerős lehet az első Captain America: The First Avenger filmből, de inkább azoknak lesz kellemes meglepetés akik követik a Marvel második nagy sikerű sorozatát az Agent Cartert. A történetről legalább annyit érdemes tudni, hogy miután a Kapitányt halottnak hitték Peggy és Howard Stark együtt megalapítják a S.H.I.E.L.D.-et. Nos azt már régebben megerősítették, hogy Peggy flashback jelenetekben szerepelni fog az Ant-Man filmben. Valami hasonlót képzelhetünk el az Age of Ultron-ban is. Illetve létezik a rajongók körében egy népszerű elmélet egyfajta időutazásos csavarral a jelenbe hozzák őt, de ez annyira valószínűtlen, hogy több időt nem is ér meg rá szentelni.

Idris Elbarról már hamarabb elkotyogták, hogy ismét eljátssza Heimdall szerepét a következő Avengers filmben. De, hogy a Bifrost őrének milyen szerepet szántak a filmben, még mindig nem tudjuk.

Az Avengers Age of Ultron 2015 Május 1-én kerül a mozikba.
További érdekességekért és cikkekért kövesd a facebook oldalt: https://www.facebook.com/marvelcinematicnews

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr647234749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása