2015. április 21. 14:14 - villgabor

Angelina Jolie rendezhezi a Captain Marvel filmet

A rendezőként is egyre aktívabb színésznő neve is felmerült a Captain Marvel című képregényfilm rendezőjeként. A karakter állítólag már a szóló filmje előtt, a Guardians of the Galaxy 2-ben is szerepelni fog.

Ha Jolie-val kötnek szerződést, első ízben készül majd a Marvelnél szuperhősfilm jellemzően női alkotók szájíze szerint, ugyanis a Disney tulajdonában lévő stúdió két elismert forgatókönyv írónőt – Nicole Perlmant és Meg LeFauve-ot – kért fel a napokban, hogy vegyenek részt a film előkészítésében – olvasható a The Guardian brit napilap honlapján.

Észak-Amerikában tavaly debütált a mozikban Jolie második nagyjátékfilmje, a második világháborús Rendíthetetlen, a By the Sea című romantikus új drámáját pedig, amelyben férjével Brad Pitt-tel játszik együtt, már idén láthatják a nézők. Bennfentes források szerint egyébként Jolie-t érdekelné a Marvel-film.

 

A Captain Marvel 2018 november 2-án kerül a mozikba...
További érdekességekért és cikkekért kövesd a facebook oldalt: https://www.facebook.com/marvelcinematicnews

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr837386370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása