2015. április 26. 10:39 - villgabor

Infinity War: Több ellenség lesz, nem csak Thanos

Joss Whedon átadta az Avengers: Infinity War első és második részének is a rendezését a Russo testvéreknek. A nagy feladatuk pedig nem más, mint amit a rajongók várnak: a nagy leszámolás a Bosszúállók és Thanos között. De a helyzet korántsem ilyen egyszerű. 

"Már akkor is sokan meglepődtek amikor kiderült, hogy nem Thanos lesz a fő ellenség az Avengers 2-ben" - kezdte a nyilatkozatát Joss Whedon. "Ő mindig is afféle báb mester szerepet játszik, egészen odáig amikor már elkerülhetetlen, hogy ő maga csináljon valamit. Biztos vagyok benne, hogy láthatunk jó pár gonoszt, nem hinném, hogy a Marvel Stúdió ketté szedne egy olyan filmet, ahol Thanos megint csak a bábmester szerepét játszaná."

Loki szerepe már már megkérdőjelezhetetlen. A kérdés vele kapcsolatban nem az, hogy szerepelni fog-e, hanem, hogy milyen szerepe lesz? Esetleg belátja hibáit vagy az univerzum pusztulása őt is arra sarkallja, hogy testvére mellett harcoljon? Vagy nem hazudtolja meg természetét és beáll Thanos mögé?. A másik nagy kérdés a Vörös Koponya. Őt mindenki halottnak hiszi, még a filmben is mindig úgy utalnak rá, hogy meghalt. Ez valóban így lenne? A Tesseract, mint tudjuk a Space Gem. Ahogyan az Avengers filmben is láthattuk, képes kapukat nyitni 2 távoli pont között. Tehát felteszem még egyszer a kérdést: A Tesseract valóban megölte volna a Vörös Koponyát? Vagy csak a Földről elkerült valahová, egy teljesen másik bolygóra? Nos erre a kérdésre valószínűleg választ kapunk az Infinity War Part I-ben. Valami azt sugallja, hogy Amerika Kapitánynak még lesz dolga a nemezisével!

Van egy másik közkedvelt teória. Miszerint az eddig felbukkant kövek tulajdonképp nem elpusztították a használójukat, hanem magukba szívták. A Soul Gem pedig egyfajta kulcsként (is) szolgál, mellyel ezek a személyek kiszabadíthatók. Ez alapján a Tesseract magába zárta a Vörös Koponyát, az Aether elnyelte Malekith-et és az Orb rabul ejtette Ronan-t. Azt pedig még nem tudni, mi lesz Ultron-al a most következő Avengers film végén. Ha ez így lenne, Thanos-nak már könnyű dolga lenne őket mind maga mögé állítani.

Az Avengers: Infinity War Part I 2018 május 4-én kerül a mozikba
Az Avengers: Infinity War Part II. 2019 május 3-án kerül a mozikba
További érdekességekért és cikkekért kövesd a facebook oldalt: https://www.facebook.com/marvelcinematicnews

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr397399570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása