2015. október 06. 09:54 - villgabor

Ezért vágták ki Loki-t az Age of Ultron-ból!

Tom Hiddleston nem volt benne az Age of Ultron-ban, soha nem is volt, legalábbis korábbi interjúk alapján. De aztán mégis ott volt a forgatáson és jöttek a hírek, hogy szerepel a filmben. Szóval mi történhetett, hogy a Marvel Moziverzum távolról is a legkedveltebb gonosztevőjét kivágták a filmből?

"Thor álom jelenetében voltam benne. 1 napig forgattunk és nagyon élveztem. De a tesztközönség félre értette Loki szerepét, azt hitték Loki irányítja Ultron-t. Szóval ez teljesen össze zavarta a közönséget." - magyarázta Tom a Digital Spy-nak.

Ezért Kevin és Joss kivágták a cameo-t a filmből. Loki jövője jelen pillanatban eléggé homályos, nem tudni mikor láthatjuk őt újra, ha egyáltalán látjuk még. Habár a 3. Thor film a Ragnarok, elég nagy esélyt mutat arra, hogy benne lesz a karakter. Két nyomos indok is van rá, hogy miért. Az egyik, hogy amikor legutoljára láttuk Asgard-ot Loki átvette Odin helyét. A második, hogy a Ragnarok nem más mint az északi mitológiában a "világ vége nap", amit Loki indított el a legendák szerint.

A Thor: Ragnarok 2017 Julius 28-án kerül a mozikba.
További érdekességekért és cikkekért kövesd a facebook oldalt: https://www.facebook.com/marvelcinematicnews

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr167896972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása