2015. november 25. 09:29 - villgabor

Captain America: Civil War trailer és új szinopszis

Ma reggel jött a várva várt nagy bejelentés. Végre itt a Captain America Civil War első trailere. Az új trailer mellé kiadták az új, hivatalos szinopszisát is a filmnek, amit itt olvashattok, először magyarul.

A Marvel Captain America: Civil War Steve Rogers történetével folytatódik, aki az új Bosszúállók csapatát igyekszik vezetni, folytatva a világ megmentésére folyó törekvésüket. De egy újabb incidenst követően, aminek a Bosszúállók ismét részesei voltak, a világ vezetői egy szervezet felállítását sürgetik, amivel a csapatot irányíthatják és felügyelhetik. Ez az új helyzet megosztja a Bosszúállókat és két csapatra bontja őket. Az egyik oldalt Steve Rogers vezeti, az eszmével miszerint a csapat maradjon független és bármiféle befolyás nélkül óvhassák tovább az emberiséget. Vele szemben a mások oldalon Tony Stark, meglepetésre támogatja a kormány indítványozását és ezzel nincs egyedül. Készüljetek, válasszatok oldalt és csatlakozzatok a megállás nélküli akcióhoz a két oldal között, amikor a Marvel Captain America: Civil War debütál a mozikban, 2016 májusában.

 

A Captain America Civil War 2016 május 6-án kerül a mozikba
További érdekességekért és cikkekért kövesd a facebook oldalt:https://www.facebook.com/marvelcinematicnews/

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr748107300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása