2015. november 26. 10:24 - villgabor

Guardians of the Galaxy pletyka: Star Lord titokzatos apja

Peter Qull egyik rejtélye a film alatt, hogy vajon ki lehet az ő titokzatos földön kívűli apja. Figyelem SPOILER veszély.

A Herioc Hollywood szerint Starlord apja nem más, mint az eredeti Captain Marvel, azaz a Kree Mar-Vell.

Bár a pletyka addig pletyka is marad, amíg nem jön ki a folytatás, de ettől függetlenül egész logikus lenne a dolog. Lássuk miért. 

I. A Kree-t nem kell bemutatni a közönségnek, tudjuk a Guardians of the Galaxy-ból, hogy melyik népről van szó és hogy kikkel állnak hábórúban. Nem lenne remek csavar, ha Star Lord rájönne, hogy az apja valójában egy Kree tiszt, miután az egyik legveszélyesebb Kree-t, Ronan-t, ő maga ölte meg?

II. Ez a történet csavar segíthetné Captain Marvel, Carol Danvers. bemutatását. Hiszen tudjuk, hogy ő egy Kree technológiának köszönheti az erejét, méghozzá pont Mar-Vell-el való kapcsolata miatt. Ezt erősítik azok a pletykák, miszerint Carol Danvers a Guardians of the Galaxy 2-ben fog debütálni először.

 III. A Kree egyre több szállal köthető a Marvel Moziverzumhoz. Az Agents of Shield-ből azt is tudjuk, hogy ők felelősek az Inhumans faj kialakulásáért. Tehát még egy ok amiért logikus lenne ezt a szálat erősíteni. És ha már az Agents of Shield szóba jött, a sorozat egyik részében amikor a Kree-re utaltak az "Angyali" szót használták. Kitaláljátok kire utaltak még ezzel a szóval? Bizony Peter Qull apjára a filmben.

Ti szivesen látnátok ezt a verziót a filmben?

A Guardians of the Galaxy vol.2 2017 május 5-én kerül a mozikba
További érdekességekért és cikkekért kövesd a facebook oldalt: https://www.facebook.com/marvelcinematicnews/

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr508115922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása