2015. december 01. 09:56 - villgabor

Marad a titkos személyazonosság Pókembernek

Mondhatni tradícionálisan a szuperhősöknek titkos a személy azonosságuk, mind a képregényekben vagy a tv sorozatokban. Ezzel ment szembe a Marvel Moziverzum, hozzá teszem nagy sikerrel, ahol az összes hős személyazonossága köztudott. A személyazonosság problémájáról más pontokra fókuszálnak, és miközben ez működött a legtöbb hősnél, Pókembernél nem feltétlenűl vállna be.

"Úgy gondolom, hogy az egyik legizgalmasabb dolog Peter Parkerben, hogy ő az egyetlen olyan hős a Marvel Moziverzumban akinek titkos a személyazonossága, úgy értem, mindenki másról tudjuk kicsoda valójában." - nyilatkozta Tom Holland, az új Peter Parker.

Emellett még azt is elárúlta, hogy amikor elkezdődik a forgatás, ugyan abba a hőségbe kell vissza mennie, mint ami a Captain America: Civil War forgatása alatt kínozta, azaz Atlantába forog majd a film.

 

Pókembert először a Captain America: Civil War-ban láthatjuk 2016 május 6-án.
Az új Spider-Man film pedig 2017 július 28-án kerül a mozikba.
További érdekességekért és cikkekért kövesd a facebook oldalt: https://www.facebook.com/marvelcinematicnews/

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr298129448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

villgabor 2015.12.01. 14:47:50

@doggfather: Hát ebben a film világban mindenki tudja h Captain America - Steve Rogers, Iron Man - Tony Stark, Bruce Banner - Hulk, Thor meg Thor. A képregényekbe viszont mindenkinek "titkos" a civil személyisége. Vagy nem erre gondoltál?

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.12.02. 18:47:08

@villgabor: amerika kapitányról nem tudja mindenki.
ha így lenne nem tudot volna a plázában elbújni a tél katonájában. ;)

sztem az ő azonossága katonai titok.

villgabor 2015.12.03. 13:10:33

@doggfather: Mivel Amerika Kapitány "hivatalosan" meghalt a II. Világháborúban, így azután háborús hősként emlékeztek rá és természetesen Steve Rogers-ként. Aztán ugye az egész világ láthatta őt Avengers-ben és megtudta mindenki hogy mégis él. A The Winters Soldier-ben azért eléggé jól álcázta magát, valószínűleg Thor-t se ismerte volna fel senki se. Azért ha egy polóban, szemüveg és sapka nélkül megy be egy plázába, tuti sokan felismerik :) Tonynak nehezebb dolga van, ő Iron-Man elött is már igazi celeb volt, őt valszeg könnyebben felismernék bárhol
süti beállítások módosítása