2016. február 11. 10:20 - villgabor

Vajon beteljesedik Thor látomása?

Rengeteg pletykát olvashattunk már a harmadik Thor filmről. És bár sokuk eléggé valószínű, még is csak 1 dolgot jelentett be hivatalosan is a stúdió: Hulk is főszereplője lesz a filmnek.

Most újabb pletyka, illetve spekuláció látott napvilágot. Biztosan emlékeztek az Age of Ultron egyik legvitatottabb jelenetére, amit a film össze vissza vágása rontott el, pedig lett volna benne potenciál. Ez a bizonyos jelenet amikor, Thor a barlangba látomásokat kap. 

Ebben a jelenetben azt láthatjuk, ahol rengeteg asgardi, köztük Heimdall is, az északi mitológia túlvilágában, a Valhalla-ban tértek örök nyugalomra. A pletyka szerint Thor látomásának azon része, hogy jó barátja Heimdall meghal, valóban be fog következni, méghozzá a film első felében. Vajon ki vet véget a mindentlátó nagy harcos életének? Loki? Hela? Esetleg Sultur?

A pletyka azonban itt nem ér véget. Hela nem csak egymagában fog szerepelni a filmben. Hozza magával a holtak seregét is, ahol Heimdall vissza tér vele de sajnos ez azt is jelenti, hogy így már a pokol úrnője mellett harcol.

 

Thor: Ragnarok 2017 november 3-án kerül a mozikba.
További érdekességekért és cikkekért kövesd a facebook oldalt: https://www.facebook.com/marvelcinematicnews/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr668381444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása