2016. április 21. 22:04 - villgabor

Robert Downey Jr. csatlakozott az új Pókember filmhez

A hírt több online magazin is lehozta az utóbbi pár órában, azonban valóban hivatalosnak tekinthető, hogy a Sony kezelte, Spider-Man film hivatalos facebook oldal is megerősítette a hírt!

Nem bizonyultak kacsának az utóbbi hetek találgatásai. Sőt a napokban Robert Downey Jr. a Jimmy Kimmel Live című műsorban is viccelődött a lehetséges szerepről. Úgy tűnik, nem csak valóság alapja volt a tárgyalásoknak, de meg is valósult. Nem hiába emelte ki többször is, mind a Marvel Stúdió, mind a Sony, hogy a megállapodásuk értelmében, nem csak Pókember kerülhet be a Marvel Moziverzumba, de az ott lévő karakterek is a Pókember filmekben.

Tehát hivatalos:Tony Stark, azaz Iron Man visszatér a Homecoming alcímet viselő új Pókember filmben. 

Nem veszi fél vállról a Marvel Stúdió a harmadik Spider-Man rebootot, hiszen az egyik, ha nem a legnagyobb nagyágyújukkal erősítették most meg a filmet.

További casting hírek a filmből: May néni szerepét Marisa Tomei kapta. Továbbá, már biztos, hogy Zendaya és Tony Revolori is szerepelni fognak, de hogy melyik karaktert játsszák még nem került a nyilvánosság elé.

És ha már casting híreknél járunk, úgy tűnik hivatalos, hogy Pepper Pots az előzetes hírekkel ellentétben nem szerepel a Captain America: Civil War-ban. Bár voltak jelenetei, a végső vágásnál elkaszálták, jobbnak látták, ha mégsem lesz részese a filmnek a karakter.

 

A Spider-Man: Homecoming 2017 július 7-én kerül a mozikba
És bár Pepper Pots-t nem, de Pókembert láthatjátok most, május 5-től a mozikban a Captain America: Civil War-ban!
További érdekességekért és cikkekért kövesd a facebook oldalt: https://www.facebook.com/marvelcinematicnews/ 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr388652360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2016.04.22. 11:37:52

Ahhoz képest, hogy rdj állítólag vissza akarja adni a páncélt egyre több filmben szerepel, nem?!

villgabor 2016.04.22. 17:03:53

@doggfather: Tudod erre szokták azt mondani, hogy "van az a pénz". RDj szereti ezt a szerepet, sőt. Annyi volt régebben a baja, hogy ahoz képest amennyit kaszál a stúdió a filmekkel, kevés pénzt fizetnek a színészeknek. Már jóval többet kapnak, így már végképp nincs akadálya, hogy tovább folytassa. Sőt egyszer azt is mondta, hogy "kell neki egy Iron Man 4" is. Szóval hátha :)

2016.04.22. 17:06:47

"May néni szerepét Marisa Tomei kapta"

Biztos?

villgabor 2016.04.22. 20:21:26

@icipicicsipa: Igen! Picit fiatalítanak itt is. Ahogy Peter is fiatalabb, úgy a nénikéje is.
www.imdb.com/title/tt2250912/fullcredits?ref_=tt_ov_st_sm
süti beállítások módosítása