2016. május 24. 19:40 - villgabor

Hela megöli Thor-t és a Hulk-ot!

Nincs egy hete, hogy bejelentették Cate Blanchett fogja játszani Hela-t (sőt egy csomagnyi sztár színész is párosult a bejelentéshez), de Mark Ruffalo máris pletykálkodik!

A Hihetetlen Hulk-ot és Bruce Banner-t alakító színészt az ET.Online kapta el egy rövid interjú erejéig. Először is arról kérdezték, hogy Hulk mekkora szerepet fog játszani a harmadik Thor filmben.

"Ez film tulajdonképp egy intergalaktikus kirándulása két barátnak, Thor-nak és Hulk-nak. Úgy gondolom elég nagyot fog szólni. Sokkal több Hulk-ot fogtok látni, mint gondoljátok, sőt a Hulk is sokkal Hulkosabb lesz! Hulkosabb és nagyobb!" - mesélte Mark.

Ezután Hela-ról és az őt megformáló színésznőről kérdezték.

"A legrosszabbak legrosszabbikát fogja játszani. Annyira gonosz. Meg fog ölni mindkettőnket! Remek a szerep amiben fog játszani." - mondta Ruffalo.

Azt már sokan tudjátok, hogy Hela, Loki lánya és az alvilág úrnője. Ebből kifolyólag nem is annyira biztos, hogy szó szerint kell venni azt, hogy megöli őket. Hela akár a "pokolra" is küldheti őket anélkül, hogy hozzájuk kellene érnie, lehet Ruffalo csak így, képletesen értette?

 

A Thor: Ragnarok 2017 november 3-án kerül a mozikba.
További érdekességekért és cikkekért kövesd a facebook oldalt: https://www.facebook.com/marvelcinematicnews/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr658744516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása