2016. május 26. 18:18 - villgabor

Spider-Man Homecoming hírek

1 év múlva, azaz 2017 nyarán debütál a harmadik Pókember reboot a mozikban. Azonban ezúttal a Marvel Stúdió keze alatt készül a film.

Sokaknak az egyik kedvenc karaktere volt Spider-Man a Captain America: Civil War-ban, így hát nem csoda, hogy a filmet nagy várakozások előzik meg. Így hát szép lassan, de jönnek a casting hírek, sőt nem rég robbant az atombomba, azaz Robert Downey Jr. visszatér mint Iron Man a Homecoming-ba. 

Ezt követően jöttek a pletykák Michael Keaton szerepléséről, majd ezek elhalkultak. Most viszont újra képbe került a színész és úgy tűnik egy "gonosz" szerepre castingolják. A hollywoodi lapok nem túl kreatívan, a Birdman-es alakítása után, a Vulture (Keselyű) szerepét aggasztották rá. Ám más források egy sokkal szimpatikusabb karaktert jósolnak neki, a Pókember filmekből kihagyhatatlan, de nagyon sokrétű karaktert: Norman Osborn. Biztos sokaknak elege van már a sokféle Osborn-bol akiket láttunk az évek során, de felteszem a kérdést: ti nem látnátok szívesen egy szópárbajt Tony Stark és Norman Osborn között? Na ugye!

Végül pedig a napokban maga Chris Evans nyilatkozta, hogy egy rövid cameo szereplés erejéig nagyon szívesen benne lenne a Spider-Man: Homecoming-ban. Nyilvánvalóan a Civil War lezárását követő viszonyok miatt (SPOILER), az interpol által is körözött Amerika Kapitányt nehezen lehetne hosszútávon szerepeltetni New York kellős közepén. De egy cameo szerepet nagyon szívesen látnánk tőle!

Spider-Man: Homecoming 2017 július 7-én kerül a mozikba.
További érdekességekért és cikkekért kövesd a facebook oldalt: https://www.facebook.com/marvelcinematicnews/

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr538749408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2016.05.27. 06:47:28

keselyűnél szimpatikusabb norman?!
Miért?!
:D

villgabor 2016.05.27. 18:20:38

@doggfather: Osborn kicsit összetettebb karakter, egy ilyen színésznek inkább ez lenne való (akár újból kaphatnánk egy filmeken átívelő ellenséget). A Keselyű meg egy sallangos gonosz, én kifejezetten nem örülnék neki

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2016.05.28. 20:22:44

@villgabor: de ettől nem szimpatkusabb. ;)

osborn is sablonos volt, mígnem csináltak belőle egy marvel lex luthort. :S

Keselyűnek is van nagyon komoly sztorija is ám. ;)
süti beállítások módosítása