2016. szeptember 26. 17:59 - villgabor

Stan Lee még 93 évesen sem áll meg!

A legendás Stan Lee másodmagával több tucat kedvenc Marvel karaktert és történetet alkotott meg az élete során. Manapság azonban leginkább a kamerák előtt ad hozzá még többet az örökségéhez.

A már 93 éves úriemberről beszélt a Marvel Stúdió elnöke nemrég. Ugyanis épp a közelmúltban forgattak le vele 4 cameo-t a közeljövőben látható Marvel filmekhez. 

"Nem random készítjük a felvételeket. Ezek mindig nagyon specifikusak... pár hónapja [Stan Lee] eljött hozzánk Atlantába és 4 különböző jelenetet forgattunk vele, 4 különböző projekthez. Mind nagyon király lett! És mind teljesen különböző! Stan Lee hihetetlen ember, teljesen be volt zsongva. Bejött, aztán ide ült, aztán oda állt, kinézett azon az ablakon, aztán hazament." - mesélte Kevin Feige a Captain America: Civil War vip vetítésén LA-ben.

Mivel Atlanta a közelmúltban a Spider-Man: Homecoming forgatásának adott otthont, így valószínűleg a négyből egy cameo ehhez a filmhez készült. Továbbá a három másik jelenet feltehetően a Guardians of the Galaxy Vol.2, Thor: Ragnarok és az Avengers: Infinity War filmekhez készültek, mivel ezek állnak jelenleg forgatás, illetve legalább elő munkálatok szintjén. 

Reméljük, hogy még nagyon sokáig láthatunk Stan Lee cameo-kat!

További érdekességekért és hírekért kövesd a facebook oldalt: https://www.facebook.com/marvelcinematicnews/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr4711744955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása