2015. március 18. 20:14 - villgabor

Daniel Bruhl már alig várja a Captain America: Civil War forgatását

Daniel Bruhl, nem meglepő, hogy nagyon izgatott a szerepe miatt, amit a Captain America: Civil War-ban játszik. Ahol ő nem más lesz, mint a Kapitány nemezisze, Baron Zemo.

"Ez számomra hatalmas dolog, szó szerint"- Nyilatkozta Bruhl a Wall Street Journal-nak. "Ahonnan én jövök és azokhoz képest, amilyen filmeket csináltam eddig, ez olyan nagynak tűnik, hatalmasnak, megalománnak. Szerintem csak körbe-körbe fogok járkálni az első nap az ámulattól, mint valami kisfiú, annyira le leszek nyűgözve, hogy egy ekkora filmes univerzum részese lehetek. Fantasztikus. Ez valami teljesen új számomra. És pont ezért is ekkora kihívás. De ez olyan dolog, amit már nagyon régóta várok, hiszen ez a színészkedés legfelső foka."

Daniel a Good Bye Lenin!, The Edukators, Inglorious Basterds és a Rush filmekből lehet ismerős a mozirajongóknak. De kétség kívül, ezidáig, a Captain America: Civil War lesz a legnagyobb projekt aminek részese lesz.

Bár az már hivatalossá vált, hogy benne lesz a filmben, Baron Zemo konkrét szerepe még nem tudható. Ez is csak a casting felhívás miatt derült ki. Ráadásul még azt se tudhatjuk, hogy az öregebb Heinrich vagy, nagyobb valószínűséggel, a leszármazottja Helmut féle Zemo kerül a filmbe.

Az viszont biztos, hogy Bruhl-nek meg se fordul a fejében a félelem, a sok sztár által rettegett, úgynevezett "Marvel Börtöntől". Röviden annyi, hogy sok sztár nyilatkozik negatívan ezekről a marvel szerepekről, szerintük túlságosan beskatulyázza a színészeket egy szerepre és túl hosszú időre leköti őket a stúdió, nem tudnak más szerepeket elvállalni.

A Captain America: Civil War 2016 Május 6-án kerül a mozikba.
További érdekességekért és cikkekért kövesd a facebook oldalt: https://www.facebook.com/marvelcinematicnews

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr987281923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

xlaci 2015.03.20. 07:45:09

"A színeszkedés legfelsõbb foka"
Ha-ha-ha
Bár ha úgy érti, amivel a legtöbbet lehet keresni, akkor rendben.

amanojaku 2015.03.20. 15:44:17

azért a marvel filmekben nem full tehetségtelen idiótákat látunk színésznek titulálva. (különben Robert Redfordot sem tudták volna maguknak megnyerni)

villgabor 2015.03.21. 12:10:31

@xlaci: hát egyrészt tényleg komoly színészekkel van tele másrészt itt szerintem inkább arra gondolt hogy 21(!!) részes film univerzumról beszélünk (ebben benne vannak a már leforgatott és a már bejelentett filmek), ami soha nem volt még a történelemben. Ha így vesszük ez a film-színész szakma csúcsa

amanojaku 2015.03.21. 13:28:51

hát, igaz, maga az MCU mérföldkő lett.
süti beállítások módosítása