2016. október 19. 14:22 - villgabor

Infinity War: Mindenki ott lesz!

Az IGN riportere kérdezett rá Kevin Feige-nél az Infinity War-ra, és a benne szereplő állítólagos 67 karakterre.

"Nem csak sok helyszínen fogunk forgatni, de sok helyen is fog játszódni a történet. A történet szálak rávezetnek majd minket, hogy ki kivel van. A legjobb dolog a végtelen kövekben, hogy emiatt mindenki, kivétel nélkül összefog Thanos ellen. Nem számít, hogy isteni erővel rendelkeznek, vagy egyszerű emberek, mindenki szembe szál vele, mert ez az amit a Bosszúállók tesznek" - mondta Feige.

"A legjobb dolog mindkét filmben (szerk.: Infinity War és az eddig névtelen 4. Avengers film), hogy az összes karakterrel dolgozhatunk egyszerre." - folytatta Feige.

Gyorsan közbe is vágott az IGN riportere: "Mindenki, úgy mint a Marvel TV karakterek is? Daredevil, Jessica Jones, Punisher, Luke Cage, Iron Fist, Ghost Rirder, Agents of SHIELD?"

És Feige igen csak megdöbbentő, de annál szűkszavúbb választ adott: "SPOILERS!"

Tehát valami esetleg készül már a háttérben. Feltehetően nem mondta volna, a stúdió elnök, hogy "spoilers", ha semmi esély ne lenne erre. Bedobhatta volna a már-már közhelynek számító választ, miszerint az időrendiség miatt túlságosan nehéz össze egyeztetni a TV-s és mozis történeteket, de nem így tette.

Ezen kívül két másik karakterről is kaptunk híreket a héten: Maria Hill és Pókember. 

Hill ügynököt is hivatalosan bejelentették a filmhez, ez azonban Pókemberről nem mondható el. Érdekes szituáció áll fenn a falmászóval kapcsolatban. Maga Tom Holland válaszolta, hogy egyelőre nem szerepel a filmben, mivel valamiféle tárgyalások zajlanak még ez ügyben. Úgy tűnik a Sony és a Marvel nem egy általános megállapodásra jutott a karakterrel kapcsolatban, hanem filmenként kell egyezkedni a jogtulajdonossal, azaz a Sony-val. Reméljük, hogy nem azért hozták vissza Pókembert, hogy aztán lemaradjon a nagy végjátékról.

Az Avengers: Infinity War 2018 május 4-én kerül a mozikba.
További érdekességekért, hírekért és cikkekért kövesd a facebook oldalt: www.facebook.com/marvelcinematicnews

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr1211821525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

villgabor 2016.10.30. 22:21:11

@doggfather: És igen, elvileg 1 részes lesz. De ez még azért kérdéses. Mert attól, hogy nem Infinity War Part I és Part II lesz a címe, hanem két külön címet kapnak, valamilyen folytatólagos fő szál biztos lesz köztük.
süti beállítások módosítása