2016. október 14. 16:16 - villgabor

JARVIS többé nem csak kitaláció!

És ami még megdöbbentőbb a sztoriban, hogy úgy néz ki Robert Downey Jr. fogja a hangját adni Zuckerberg saját tervezésű mesterséges intelligenciájának.

Sok ember elképzelni sem tudja Zuckerberg mekkora vagyonnal rendelkezik a Facebook jóvoltából. Egy éve attól visszhangzott a sajtó, hogy a facebook guru kijelentette, a vagyona 99%-át adományokra felajánlja. Pár hónappal ezelőtt pedig nem kevesebb mint 3 milliárd dollárt adományozott az orvostudománynak. 

De nem csak a nagylelkűségéről híres a fiatalember. Egy igazi tech-guruval van dolgunk, egy futuristával. Még 2016 januárjában halhattuk Mark nem szokványos újévi fogadalmát: "A kihívásom a következő évre, hogy megépítek egy egyszerű mesterséges intelligenciát, ami irányítja majd a házam és segíteni tud a munkában. Úgy tudjátok elképzelni, mint Jarvis a Vasemberben." 

Na hát úgy tűnik nem hiába volt az újévi fogadalom, megkaptuk az első infomorzsát a projektről. Zuckerberg tegnap tette fel a saját facebook oldalán a kérdést: "Itt az ideje hangot adni az MI-mnek, szerintetek kinek a hangja legyen?" 

Robert Downey Jr. pedig reagált is rá: "Én simán megcsinálom ha Bettany kapja érte a pénzt és Cumberbatch döntheti el, hogy kinek adományozza azt...Tudom ez FURCSA"

Csak, hogy értsük is a szóviccet itt van az eredeti szöveg: "I'll do in a heartbeat if Bettany gets paid and donates it to a cause of Cumberbatch's choosing...that's the right kind of STRANGE!"

 Talán lassan joggal nevezhetnénk Zuckerberget a való élet Tony Stark-jának!

 

További hírekért, cikkekért és érdekességekért kövess minket facebookon: https://www.facebook.com/marvelcinematicnews/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr4211807633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása