2015. február 10. 09:30 - villgabor

HIVATALOS: Pókember az Avengers-ben!

A Sony Pictures és a Marvel Stúdió összeállnak, hogy a jövő Pókember filmjeit együtt prezentálják. Ezt maguk a cégek jelentették be hétfőn, késő éjjel.

Az új Spider-Man először egy már bejelentett Marvel Moziverzumos filmben fog megjelenni, mielőtt elstartolna az saját, különálló filmje. Az új franchise-nak már megjelenési dátuma is van! Az első Marvel-Sony Pókember filmet 2017 Julius 28-ára tűzték ki. Ahogy a stúdiók, úgy a producerek is kénytelenek lesznek egymás mellett dolgozni, mivel Amy Pascal (aki végig producere volt a Sony-nál az összes Pókember filmnek) marad a helyén és együtt fog dolgozni Kevin Feige-el (aki az összes Marvel Stúdiós film fő producere és egyben a stúdió elnöke).

A sajtóközlemény emellett még megszellőzteti, hogy már mos vizsgálják annak a lehetőségét, hogy milyen Marvel Moziverzumos karaktereket lehetne integrálni az új Spider-Man filmbe.

A hír nagyságát és komolyságát jelzi, hogy a Disney (A Disney kezében van a Marvel Stúdió) vezérigazgatója, Bob Iger is megszólalt azóta: "Pókember az egyik legnagyobb karaktere a Marvel Képregényeknek és a világon mindenhol szeretik. Már alig várjuk, hogy együtt dolgozzunk a Sony Pictures-el és ezt az ikonikus karaktert bemutathassuk a Marvel Moziverzumban, ami így hatalmas lehetőségeket nyit meg történetileg is és franchise építésben is."

Kevin Feige: "A Marvel bevonása remélhetőleg meghozza azt a kreativitást és hitelességet amit már évek óta követelnek a rajongok ettől a karaktertől. Emellett pedig rettentően izgatott vagyok, hogy megkaptuk ezt a lehetőséget. Ez egy olyan dolog amit a rajongók és a Marvel Stúdió is évek óta vár."

A sajtóközlemény viszont nem győzi hangsúlyozni, hogy bár a Marvel Stúdió és Feige be lett vonva, attól még " A Sony Picturesnél marad a forgalmazás, a költségvetés és a kreatív kontroll is." Ez azt jelenti, hogy a Sony dönti el mikor jönnek ki majd a Pókember filmek és bár a Marvel Stúdió mindenhol jelen lesz, a Sonynak kell kimondania mindenre a végső "nemet" vagy "igent".

Azt ugye már tudjuk, hogy ez első szóló film 2017 közepén jön, de vajon melyik előtte lévő filmben mutatják be nekünk ezt az új Spider-Man-t?. A 2015-s Avengers-ben és Ant-Man-ben aligha. De a 2016-os filmek már több mint kecsegtetőek. A Captain America: Civil War képregény verziójában ugye Pókember kulcsszerepet játszik Stark és Rogers háborújában. Doctor Strangeről pedig már most tudtunkra adta a stúdió, hogy új valóságokat és dimenziókat nyit meg a film.

Egy csipetnyi árny oldala is van a dolognak. Méghozzá az, hogy az eddig bejelentett 3. fázis film megjelenéseit kicsit variálni kell. 2017 Julius 28-ra volt kitűzve a 3. Asgardi film, a Thor: Ragnarok. Abban már most biztosak lehetünk, hogy a Marvel Stúdió nem fog 2 ekkora szabású filmet 1 hétvégén kihozni, amiből következik hogy a Thor filmet elcsúsztatják.

Nem is kellett sokat várni az új időpontokkal, időközben megadták a stúdiók az új megjelenéseket:
Thor: Ragnarok - 2017 November 3.
Black Panther - 2018 Július 6.
Captain Marvel - 2018 November 2.
Inhumans - 2019 Július 12.
Avengers: Infinity War I.II megjelenései viszont nem változnak, 2018 Május 4 illetve 2019 Május 3.

További érdekességekért és cikkekért kövesd a facebook oldalt: https://www.facebook.com/marvelcinematicnews

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr427157317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása