2016. október 01. 21:52 - villgabor

Hivatalos: Winston Duke-ot castingolták M'Baku szerepére!

Bár egyelőre nem a Black Panther film a prioritás a Marvelnél, azért a munkálatok már itt is folynak.

Marvel hivatalosan is castingolt egy ellenfelet T'Challa-nak a Black Panther filmbe, melyet Ryan Cogler (Creed) rendezhet. Winston Duke kapta végül M'Baku szerepét, akit a képregény rajongók talán jobban ismernek úgy, mint Man-Ape.

A karakter a képregényekben régóta ellensége a Fekete Párducnak, és egyben Wakandának is. Man-Ape a Jabari törzs vasmarkú uralkodója, akik Wakanda határain belül élnek, mint egyfajta kisebbség. M'Baku Afrika egyik legerősebb harcosa, mely méltó ellenféllé teszi őt Black Panther-nek. Egyszer a White Gorilla segítségével megpróbálták megszerezni Wakanda trónját is.

A film több szempontból is különleges lesz, de az egyik legfigyelemreméltóbb dolog, hogy a stáb közel 90%-a afro-amerikai színészekből áll. Kezdve a már említett rendezővel, Michael B Jordan (Killmonger), Lupita Nyong’o (Nakia), Danai Gurira (Oynko), az újonc Winston Duke (Man-Ape) és természetesen a főszereplő Chadwick Boseman (Black Panther).

A Black Panther 2018 február 16-án kerül a mozikba.
További hírekért és cikkekért kövesd a facebook oldalt: https://www.facebook.com/marvelcinematicnews/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr2211758965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása