2016. január 02. 10:22 - villgabor

Helyet kap Giant-Man is a Civil War-ban?

Nem, nem egy új hősről van szó. Hanem Scott Lang-ról. A 2016 nyarán megjelent Ant-Man film a Marveltől, bár először sok nehézségen ment át, több rendező, többször átírt forgató könyv, nagy durranás lett és méltó helyet foglalt el a Marvel Moziverzumban.

A film akkora siker lett, hogy a stúdió bejelentette a folytatást aminek a címe: Ant-Man and the Wasp. De a 2018-as vissza térése előtt, Scott szerepel a várva várt Civil War-ban is, ahol Amerika Kapitány mellett harcol a regisztrációs törvénnyel szemben. Ant-Man nagyon sok tulajdonságát láttuk, sőt láthattuk szubatomikus méretre zsugorodni, de a legjobb még hátra van. Giant-Man

Emlékszik mindenki, hogy a film végi csata jelenetben Scott korongokat dobált. Ezek a korongok is Pym részecskével működtek és nem csak zsugorítani tudtak. Az óriás Thomas mozdony áttörte a falat, a kutya méretű hangya pedig azóta is házi kedvenc.

Tehát Scott ráébred-e az óriás lét előnyeire? Kicsit nézzük meg a két szemben álló oldalt. Stark csapata mintha túlerőben lenne. Vision, Black Panther, Black Widow és a két szuperpáncél Iron Man és War Machine. Szembe a Kapitánnyal, Buckyval, akik mellett még ott van Hawkeye, Scarlet Witch és Ant-Man. Akárhogy is nézzük Vision csak a Mind Gem miatt erősebb mindnél. Ezért talán itt lenne az ideje Scott-nak valami újat húzni, mutatni egy kis nyers erőt.

Ja és igen, még egy dolog. Látni szeretnénk egy régi ikonikus jelenetet a képregényekből, ahogy Ant-Man repül Hawkeye kilőtt nyíl vesszőjének elején.

 

A Captain America Civil War 2016 május 6-án kerül a mozikba.
Az Ant-Man and the Wasp 2018 julius 6-án kerül a mozikba.
További érdekességekért és cikkekért kövesd a facebook oldalt: https://www.facebook.com/marvelcinematicnews/

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr828224526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2016.01.05. 14:05:32

meg az eredeti sztori szerint ugye meghal egy góliát (giant man)...

villgabor 2016.01.05. 15:24:13

@doggfather: De közel sem a Hank Pym vagy Scott Lang féle Ant-Man/Giant-Man :)
süti beállítások módosítása