2015. május 19. 17:16 - villgabor

Martin Freeman szerepe a Captain America: Civil War-ban

Napokkal ezelőtt a Marvel Stúdió nyilvánosságra hozta a Captain America: Civil War casting listáját. Sokan meglepődtek, amikor Martin Freeman-t (A Hobbit főszereplője - Bilbo) meglátták. Az pedig csak fokozta a kedélyeket, hogy ő volt az egyetlen színész akinek nem adták meg a filmben eljátszandó karakterének a nevét.

Mark Miller, aki a Civil War-t írta, megszólalt az ügyben. - "Tudom kit fog játszani a filmben, de azt hiszem ez még titok. A karakter nem szuperhős, hanem valaki aki... nos nem akarom elrontani a meglepetést, de abban biztosak lehettek, hogy nem lesz kosztümben. Martin egy remek színész, bármit el tud játszani."

Pletykák szerint Martin Freeman nem mást fog játszani, mint Everett Ross-t, aki a képregényekben az amerikai kormány egyik tanácsadója. Wakanda szakértője és egyben T'Challa azaz a Black Panther jó barátja.

A Captain Amerika: Civil War 2016-án kerül a mozikba.
További érdekességekért és cikkekért kövesd a facebook oldalt: https://www.facebook.com/marvelcinematicnews

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr77473406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

amanojaku 2015.05.20. 20:17:38

És mi van, ha azért titkolóznak ennyire, mert már Pókihoz lesz köze?

villgabor 2015.05.22. 00:48:13

@amanojaku: én valószínűbbnek tartom a wakandai szálat, de akár igazad is lehet
süti beállítások módosítása