2016. szeptember 20. 11:53 - villgabor

5 érdekesség a Ghost Rider-ről

A mai napon, szeptember 20-án folytatódik a Marvel moziverzumhoz talán legszorosabban kapcsolódó sorozat, az Agents of SHIELD (4. évad). A legnagyobb meglepetés kétség kívül a Ghost Rider lesz az egész évad során. Egy nagyon érdekes ám legalább annyira alul értékelt karakterről beszélhetünk. Most nézzünk meg 5 érdekes dolgot a Szellemlovasról. 

1. Az eredeti Ghost Rider Jonathan 'Johnny' Blaze volt.

Bár az Agents of SHIELD a Robbie Reyes féle Szellemlovast fogja bemutatni, az első Johnny Blaze volt a képregények szerint. Az idők során többen is voltak Szellemlovasok (mint ahogy az a képregényekben szokás más karaktereknél is), például a már említett kettőn kívül volt egy Danny Ketch nevű Ghost Rider is.

2. Képes regenerálni a koponyáját.

Még Deadpoolnál vagy Wolverine-nél is erősebb regeneráló képességgel bír, ha a koponyáról van szó.

3.Megölte Doctor Strange-t.

Doctor Strange-nek nem tetszett, ahogy vérszomjas bosszúra használja az erejét, így megpróbálta megfékezni. A Ghost Rider pedig úgy vélte, Strange maga Lucifer. Miután végzett vele, később rájött kicsoda is Strange valójában, majd megpróbálta feltámasztani - kevés sikerrel.

4. Csupán négy személy van akire nem hat Ghost Rider Penance Stare képessége.

Mikor mások szemébe néz, ők átérzik az összes fájdalmat amit valaha másoknak okoztak. Ez a Ghost Rider legerősebb képessége (pl.: ezzel ölte meg Doctor Strange-t). 4 karakter létezik akik erre immúnisak. Punisher, Zodiac, Venom és Deadpool.

5. Növelni tudja a méretét a csata közben.

Egy másik figyelemre méltó ereje a Ghost Rider-nek a villámok istenével folyó harcban mutatkozott meg. Képes megnövelni a méreteit, ami hát elég hasznos lehet bárki ellen a harcban.

Szerintem nagyon jót fog tenni a sorozatnak, hogy behozzák a karaktert és így a természet feletti dolgok létezését. Nem véletlen egybe esés, hogy a Doctor Strange is nem sokára a mozikba kerül, mely szintén a természetfeletti dolgokat hozza be a Marvel moziverzumba.

 

További érdekességekért és cikkekért kövesd a facebook oldalt: https://www.facebook.com/marvelcinematicnews/

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr9611730423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2016.09.20. 21:39:03

ez a prómó nem győzött meg, hogy néznem kéne...

scavengario 2016.09.22. 07:47:18

a motorja is szellemből van? :D
süti beállítások módosítása