2015. december 24. 12:44 - villgabor

A Russo testvérek Pókemberről

Captain America: Civil War lesz az első film ami bemutatja Pókembert a Marvel Moziverzumba. A film rendezői, a testvérpár, Joe és Anthony Russo azt magyarázták, hogy lehetséges az öreg hálófejűt friss köntösbe öltöztetni.

"Nagyon fontos volt számunkra, hogy fiatalon mutathatjuk be a karaktert. Mert az egyik kedvenc részünk Pókemberben, hogy ő csak egy gimnazista. Ez része az ő sebezhetőségének. Pont ez az, ami különlegessé teszi őt a Marvel Moziverzum számára, egyedinek számít ez a tulajdonság. Szóval ebből a szemszögből akartunk játszani a karakterrel. Amikor ezen gondolkoztunk, feltettük magunknak a kérdést: 'Milyen lenne Pókember manapság?'. Az eddigi filmek és történetek, mind nosztalgikusak, emlékeztetnek minket a régi időkre. Mi azonban olyan kérdések köré akartuk felépíteni a karaktert min például, milyen lenne Peter Parker, ha ma élne Queens-ben? Milyen lenne most ott az élete? Milyen lenne a mai korban May nénivel a kapcsolata, akivel együtt él? Hogyan tudnánk a karaktert és annak kapcsolatait korhűen ábrázolni? Miközben fiatalon akarjuk őt látni és igazi középiskolásként." - Anthony magyarázta.

Ha hihetünk az interjúnak, és miért ne hinnénk, egy remek karaktert kaphatunk a rendező párostól. Nem csak, hogy megkapjuk az eredeti, fiatal/gimis pókembert de a mai kornak megfelelően ábrázolták. Úgy vélem egy remek filmet fogunk látni, nem fogunk csalódni a Russo testvérekben, hiszen a Captain America: The Winter Soldier-rel már bizonyították tehetségüket. Pókember megformálása pedig "csak" hab lesz a tortán.

 

A Captain America: Civil War 2016 május 6-án kerül a mozikba.
További érdekességekért és cikkekért kövesd a facebook oldalt: https://www.facebook.com/marvelcinematicnews/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr608195728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása