2016. október 15. 13:59 - villgabor

SPOILER! Ezek lesznek a Doctor Strange feliratok közötti/utáni jelenetei

Figyelem, utolsó figyelmeztetés, lehetséges spoiler a láthatáron, csak saját felelősségre olvass tovább!

Szeretném leszögezni az elején, hogy egyelőre pletykáról beszélünk, semmilyen hivatalos megerősítés nem történt (még). 

Az úgy nevezet mid-credit jelenetben (feliratok közötti), Thor-t láthatjuk, hogy felkeresi Doctor Strange-t. Ennek oka pedig nem más, mint Odin és Loki, ugyanis egyikőjüket sem találja. Megkéri a Sorcerer Supreme-et, hogy segítsen neki megtalálni őket, a mágia segítségével. Doctor Strange belemegy, hogy segít Thor-nak, de egy feltétellel. Mind három asgardi elhagyja a földet, és soha nem térnek vissza. Thor-nak nincs más választása, elfogadja a feltételeket. - Ezzel vezetve át minket a Thor: Ragnarok-ra.

A post-credit jelenetben (feliratok után), Baron Mordo-t láthatjuk, ahogy épp ellopja egy másik szereplő erejét, aki szintén a "misztikus tudományokat" használja arra, hogy bénultakat gyógyítson."Túl sokan vagyunk" - mondja Mordo, és kitépi belőle az erejét, majd magába olvasztja. Mordo a filmben barátja és bajtársa Strange-nek. Azonban a film végére, miután Stephen-t nevezik ki a Sorcerer Supreme-nek, hatalmas csalódottságot érez, hiszen nem ő lett a kiválasztott. Ez a jelenet a Doctor Strange folytatását vetíti elő, Mordo lesz az ellenség. 

 

Doctor Strange 2016 november 3-án kerül a mozikba!
További cikkekért, érdekességekért és hírekért kövesd a facebook oldalt: https://www.facebook.com/marvelcinematicnews/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr10011809611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása