2016. október 04. 12:37 - villgabor

Doctor Strange a Thor: Ragnarok-ban?

Benedict Cumberbatch lehet elszólta magát egy interjú során.

Az Interview Magazin egy cikkében a két ikonikus "Marvel színész", nevezetesen, Benedict Cumberbatch és Tom Hiddlestone egymást interjúvolták meg.

Hiddlestone: "Milyen érzések kavarognak benned, most hogy csatlakoztál a Marvel Moziverzumhoz?"

Cumberbatch: "Voltam már Comic-Con-on, és ez egy fantasztikus lehetőség arra, hogy a rajongókkal találkozz. Egy kicsit ijesztő volt. Úgy éreztem magam, mint Pink Floyd. Besétáltam és csak annyit mondtam, hogy hello, erre mindenki sikítozni kezdett. Ezek a dolgok egyszerűen csodásak, és megmosolyogtatnak. Nem tudom, hogy valaha is hozzá tudnék ehhez szokni. Már alig várom, hogy lássam ezt az univerzumot tovább bővülni. És szintén tagja vagyok a te csapatodnak is [szerk.: Hiddleston csapatának]. Nagyszerű színészek csapata dolgozik együtt. Színészként ez a legnehezebb és legmulatságosabb munka. Doctor Strange egy összetett, vicces, és nagyon érdekes karakter."

Egyes elméletgyártó oldalak pedig a következő mondatra ugrottak rá: "... szintén tagja vagyok a te csapatodnak is...". Úgy gondolják, hogy ez a Ragnarok forgatási csapatára utalt. 

Több dolog is alátámaszthatja azonban az elméletet.

I. A Warner Brothers a Thor: Ragnarok-kal közel egy időben hozza ki a Justice Leage című DC képregény alkotást. Így joggal gondolhatnánk, hogy a Disney/Marvel más, népszerű karakterrel akarnák kicsit felturbózni a filmet.

II. Pár hete jutott ki az internetre egy kép a Thor: Ragnarok forgatásáról, ahol Thor civil ruhában Doctor Strange papírra írt címét szorongatja.

Cameo? Feliratok utáni jelenet? Nagyobb szerep? Nektek mi a véleményetek?

 

Thor: Ragnarok 2017 november 3-án kerül a mozikba
További hírekért és érdekességekért kövesd a facebook oldalt: 
https://www.facebook.com/marvelcinematicnews/

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr7211766815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NewZ 2016.10.13. 08:19:33

Eladó Avengers óriásplakátom van..
süti beállítások módosítása