2014. december 03. 12:25 - villgabor

Avengers: Age of Ultron - még több akció

A Daily Mail szerint újra össze hívják a stábot és a színészi gárdát, hogy újra felvegyenek jeleneteket, ezzel meghosszabbítani vagy akció dúsabbá tenni őket.

A forgatás az Egyesült Királyságban lesz, a Pinewood Studióban. A felvételek nem követelik meg, hogy minden filmsztár jelen legyen, de a források szerint behívták Chris Hamsworth-t (Thor), Robert Downey Jr.-t (Iron Man), Mark Ruffalo-t (Hulk), Jeremy Renner-t (Sólyomszem), Paul Bettany-t (Vision), Scarlett Johansson-t (Fekete Özvegy) és nem utolsó sorban Tom Hiddleston-t (Loki). Ami alátámasztja a pletykát, miszerint még több Loki jelenet lesz a filmben, mint amire eddig számíthattak a rajongók. Ha vissza emlékszünk ez nem az első ilyen alkalom. A Thor: Sötét Világ forgatása után is volt újra felvétel, ahol további jeleneteket adtak a filmhez Lokival. Érthető is a döntés, mivel ő a nézők egyik kedvenc szupergonosza a Marvel Moziverzumban.

Az Avengers: Age of Ultron 2015. Május 1-én kerül a mozikba.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr766954111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása