2015. január 07. 10:32 - villgabor

Az első teljes Ant-Man trailer!

A Marvel kiadta az első teljes Ant-Man trailert, Paul Rudd-al és Michael Douglas-al a főszerepben.

A film, amit csak úgy emlegetnek mint "egy betörő film szuperhősökkel", állítólag megtartotta az eredeti scriptet, amiben flashback-ek formájában vissza tekinthetünk majd a múltba és talán az Marvel második nagy sikerű sorozatával is össze kapcsolják, az Agent Carter-el.

A Marvel hivatalos leírása a trailerhez:
A következő lépcsője a Marvel Moziverzumnak elhozza először a nagy vászonra a Bosszúállók egyik alapító tagját, Ant-Man. Felfegyverkezve a hihetetlen zsugorodási és egyben erő növekedési képességével, Scott Lang-nak, a mester tolvajnak fel kell fedeznie magában a hőst, hogy segítsen mentorának, Dr Hank Pym-nek, megvédeni a titkot, azaz a technológiát ami az Ant-Man ruha mögött rejlik, mielőtt rossz kezekbe kerülne. Hihetetlen akadályokkal szembenézve, Pym-nek és Lang-nak együtt kell kitalálnia és megvalósítani egy hatalmas rablást, ami megmentheti a világot.

Az Ant-Man 2015 Julius 17-én kerül a mozikba...
További hírekért és érdekességekért, kövesd a facebook oldalt: 
https://www.facebook.com/marvelcinematicnews

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr977049613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása