2015. január 19. 21:03 - villgabor

Anthony Mackie: A Captain America: Civil War lesz az Avengers 2.8

Marvels-Captain-America-The-Winter-Soldier-TV-Spot-2c.png_850x349

Hatalmas lesz a tét a Marvel Moziverzum szempontjából a Captain America: Civil War-ban, legalábbis Anthony Mackie (Falcon) szerint.

Miközben a következő filmjét promóciózta, volt ideje egy kicsit beszélni az Amerika Kapitány 3. felvonásáról, ami jövőre kerül a mozikba. Ahol visszatér Sam Wilson azaz a Falcon szerepébe. Mackie egyszerűen úgy jellemezte a filmet, hogy "minden amit csak el tudsz képzelni" és hozzá tette, sokkal nagyobb lesz mint a Captain America: The Winter Soldier sőt még az Avengers-nél is.

"Cap 2 tényleg az Avengers 1.5 volt és a Cap 3 lesz az Avengers 2.8" - mondta Mackie.

Bár még semmi konkrétat nem tudunk, érthető hogy Mackie miért mondja ezeket. Az Avengers filmek mellet a következő Amerika Kapitány film fogja felsorakoztatni a legtöbb szuperhőst egy filmben. Akiket már biztosan tudunk: Iron Man, Captain America, Winter Soldier, Falcon, Black Widow, Black Panther. Rajtuk kívűl elég sok esély van rá, hogy War Machine, Hawkeye, Vision, Scarlet Witch és Quicksilver is benne legyenek a filmben.

Anthony szintén elárulta, hogy Falcon vadonatúj ruhát kap a filmben. Talán Tony Stark lesz az aki egy kicsit felturbozza?

A Captain America: Civil War 2016 Május 6-án került a mozikba.
További cikkekért és érdekességekért kövesd a facebook oldalt: https://www.facebook.com/marvelcinematicnews

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr267089767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása