2015. január 24. 15:27 - villgabor

Anthony Mackie újra és újra a Marvel filmekről nyilatkozik.

Anthony Mackie láthatóan nem fér a bőrében. Annyira magával ragadta a Marvel és a kialakított Moziverzum, hogy lépten nyomon, minden riport közben kitér 1-1 történetre vagy kulisszák mögötti titokra.

Mackie először is nagyon izgatott afelől, hogy vajon Falcon új kosztümöt kap-e? Nem rég nyilatkozta, hogy igen hivatalosan is szerepet kapott a következő Captain America: Civil War filmben.

"A madaramat akarom haver, a madaramat akarom!" - mondta Mackie"Tudja az van, hogy küldtem már pár e-mailt a Marvel fejeseinek. Leírtam nekik, hogy szeretnék egy új és fejlettebb ruhát. Ez minden amit szeretnék. Szóval remélem megkapom. Illetve remélem, hogy egyáltalán valaki elolvassa azokat az üzeneteket és azt mondja 'Rendben adjunk Anthony-nak egy új kosztümöt'.

Vajon láthatjuk Sam Wilson-t a klasszikus vörös-fehér képregénybeli Falcon ruhájában?

A másik kérdés ami felmerült, hogy Falcon szerepelni fog-e az Avengers: Age of Ultron-ban a Civil War előtt? Mackie azt mondta, még nem kérték fel, de nem adja fel a reményt.

"Jelen pillanatban csak reménykedem. Bárcsak, bárcsak, bárcsak, bárcsak. Éppen újra vesznek jeleneteket, pont ezért szeretném most a tudtukra juttatni, hogy én ráérek. Szóval legyen akár hétvége, én magam repülök oda és felvehetnek velem olyan jelenetet amilyet csak akarnak. Még akkor is ha csak annyi lenne, hogy azt kéne mondanom 'Oh haver, ez Vasember és Hulk'. De pont ma hallottam egy interjún, hogy valaki azt hitte, benne leszek az Ant-Man filmben. Remélem benne leszek! Remélem benne leszek a Hulk 3-ban, a Thor 3-ban és a Guardians of the Galaxy 2-ben. Én és Groot jól szórakoznánk együtt." - nyilatkozta lelkesen Anthony.

Szóval úgy tűnik Mackie benne van bármibe amit csak a Marvel Stúdió kitalálhat, nem rajta fog múlni a dolog.

Harmadik dolog amit kérdeztek tőle, hogy a Civil War-ban kinek az oldalán állna?

"Nem is tudom, elég nehéz kérdés.Tony Stark elég menő arc, ha bulizásról lenne szó tuti az ő oldalára állnék. Viszont ha harcról lenne szó a Kapitány mellé állnék (felnevetett). Tony és én együtt buliznánk de amint harcra kerül a sor biztos Rogerssel tartanék."-nyilatkozta Anthony.

A képregényekben Falcon az egyik leglojálisabb szövetségese Amerika Kapitánynak.

A Captain America: Civil War 2016 május 6-án kerül a mozikba.
További érdekességekért és cikkekért kövesd a facebook oldalt: https://www.facebook.com/marvelcinematicnews

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr37101547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása