2015. március 11. 19:10 - villgabor

Captain Marvel akár már a Guardians of the Galaxy 2-ben debütálhat

Nemrég James Gunn, a Guardians of the Galaxy rendezője, egy rögtönzött kérdez-felelek értekezletet tartott a rajongókkal a twitteren. Feltették neki azt a kérdést, hogy van-e kedvenc szuperhőse, akit szívesen látna a nagy vásznon? Erre nemes egyszerűséggel annyit válaszolt: "Nem csak, hogy van ilyen, de meg is fogjuk tenni a Guardians of the Galaxy 2-ben!". Ezek után szó szerint felrobbant a twitter és minden rajongó spekulációkkal bombázta a rendezőt, hogy ki lehet a rejtélyes szuperhős. A legtöbben férfi hősöket dobtak be a kalapba, ám lehet mind tévednek.

Másnap újból reagált Gunn a twitteren."Ma reggelre több tucat bejegyzést láttam arról, hogy ki a kedvenc szuperhősöm és mind férfi volt. Miből gondoljátok, hogy az?"

Tehát ezek alapján tegyük fel, hogy a rendező kedvence egy női karakter, de ki lehet az? Nem kell sokat gondolkozni, hogy rávágjuk Carol Danvers-t azaz Captain Marvel-t. És most lássuk, hogy miért. Amikor a Captain Marvel filmet Kevin Feige bejelentette októberben, a következő kis információ morzsát tette hozzá: "A kalandjai nagyon is a Földhöz kötik, de az ereje kozmikus eredetű". És ha az ereje kozmikus eredetű akkor bele illene a képbe, hogy megjelenjen a Galaxis Őrzői 2-be, ahol megszerezhetné ezeket a bizonyos képességeit.

Régebben voltak pletykák arról, hogy Captain Marvel cameo szerepet kap a most májusban megjelenő Avengers: Age of Ultron filmben. De végül ez az öltet a marvelnél elhalványult és mára sokkal valószínűbb, hogy ez a bizonyos cameo a Guardians of the Galaxy 2-ben fog létrejönni. Nem ez lenne az első alkalom, hogy így megvariáljanak egy bemutatkozást. Ráadásul a Captain Marvel film csak 2018-ban jelenik meg, így hát sokkal logikusabb bemutatni őt a Guardians folytatásában, ami 2017-ben jön ki, mint sem a 2015-ös Avengers filmben. Hisz nem lenne jó ötlet őt bemutatni, majd váratni a rajongókat 3 évig mire ténylegesen láthatnák őt akció közben.

Most nézzük kicsit képregény oldalról a dolgot, amit talán még egyértelműbb. A képregényekben is eljött egy pont ahol Carol Danvers csatlakozik a csapathoz. Ezt leszámítva is rengeteg kozmikus kalandja van Captain Marvel-nek, amik közül a legfontosabb az ő eredet sztorija, ami szorosan kötődik a Kree-hez. A Kree ugyan az az idegen faj ahová Ronan (A Guardians of the Galaxy fő gonosza- a kalapácsos kék fazon) is tartozik és aki követi a Marvel Agents of S.H.I.E.L.D. sorozatot, tudhatja, hogy már ott is megjelent a Kree a történetbe. Carol Danvers a szuper képességeit egy különleges Kree technológián alapuló gép robbanása után szerezte. A robbanásnak köszönhetően megváltozott a genetikai felépítése és egyfajta tökéletes Kree-Ember hybrid vált belőle.

A Captain Marvel 2018 Julius 6-án érkezik a mozikba.
További érdekességekért és cikkekért kövesd a facebook oldalt: https://www.facebook.com/marvelcinematicnews

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr887260461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása