2015. június 11. 10:23 - villgabor

A Punisher végre itt van!

A Punisher, azaz Frank Castle sok rajongónak a kedvenc karaktere. Bár nem sorolható a kimondott hősök közé, alapjába véve jó ember és a bűnözők ellen harcol... csak kicsit sajátosan. Finoman fogalmazva eléggé kegyetlen tud lenni a rossz fiúkkal.

Története
Amikor Frank Castle szeme láttára megölték a családját a New York-i Central Parkban, megfogadta, hogy bosszút áll az összes bűnözőn és ehhez bármilyen eszközt felhasznál. Castle háborús veterán, mestere a harcművészeteknek, a közelharcnak és a fegyverek használatának. Nem riad vissza semmilyen eszköztől sem céljai érdekében, legyen az emberrablás, zsarolás vagy akár gyilkosság. A bűnelkövetőkkel szemben kegyetlenül jár el, ártatlanokat azonban sosem bánt.

Hol láthatjuk a rettegett Punisher-t? A Marvel és a Netflix nagy sikerű sorozatában a Daredevil-ben. A szerepet pedig Jon Bernthal játssza el, aki a The Walking Dead-ben sokáig játszotta az öntörvényű Shane szerepét.

És, hogy miért beszélünk erről? Mert minden kapcsolatban van. A Daredevil az Avengers világában játszódik, olyannyira, hogy elég jó esély van rá, hogy az Avengers: Infinity War-ban Tony Starkék mellett harcoljon, Thanos ellen.

A Daredevil 2016-ban folytatódik a Netflixen.
További érdekességekért és cikkekért kövesd a facebook oldalt: https://www.facebook.com/marvelcinematicnews

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr517533584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása