2015. október 22. 14:43 - villgabor

Daniel Bruhl nem viseli Zemo maszkját

Daniel Bruhl az új filmje, a Burnt promócióján kiérdezték a Civil War-ról.

"Nem viseli a maszkot" - nyilatkozta a színész. Utalva Zemo-ra, a szupergonoszra, akit eljátszik a vásznon. Tehát a rajongók akik Zemo jól ismert lila maszkját keresik majd a filmben, csalódni fognak.

A képregényekben Zemo a maszkot először a személyazonossága megvédésére kezdte el hordani, de végül szó szerint ráragadt, mindörökké. Amellett, hogy II. Világháborús Hydra bűnös, feltalált egy vegyszert, ami egy, a Kapitánnyal vívott harcban az arcára/maszkjára ömlött, ami így ráragadt. 

Az viszont még mindig nem tisztázott, hogy "melyik" Zemo-t játssza Daniel. A fentebb említett II. Világháborús Hydra vezért, vagy a jelenkorban tevékenykedő leszármazottját, akinek meglepő módon szintén Amerika Kapitány megölése az egyik hobbija.

A Captain America Civil War 2016 Május 6-án kerül a mozikba
További érdekességekért és cikkekért kövesd a facebook oldalt: https://www.facebook.com/marvelcinematicnews

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr238012269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása