2016. január 20. 10:20 - villgabor

Pletyka: Odin szerepe a Ragnarokban

Egy igen csak megkérdőjelezhető pletyka kering a neten Odin lehetséges szerepéről a harmadik Thor filmben. Tehát ti is kétkedve fogadjátok ezt a nevetséges szerepet.

Odin-t utoljára a Thor: Dark World film végén láttuk, illetve ott már nem is őt, hanem Lokit mint Odin álcájában. Vajon mi történhetett Asgard királyával? Sokan úgy gondolták, Loki megölte nevelő apják, hogy átvehesse a helyét. Ez azonban igen csak vitatható, azért Asgard királyát nem ilyen egyszerű legyőzni.

Az új elmélet szerint Loki (talán Amora, a varázslónő) segítségével elbűvölte Odin-t és a Földre száműzte. Odin nem emlékszik ki ő valójában, és most figyeljetek, az utcán látható hajléktalanok egyike lett akik az "itt a világ vége"-t kiabálják az utcákon. Ez elég bizarr és röhejes, nemde ?

Thor állítólag így fog rátalálni és felismerni apjára, akit vissza visz Asgard-ra.

Kevés az esély rá, hogy ez lenne a forgatókönyv, mindenesetre a komikussága miatt megért egy megemlítést.

 

A Thor: Ragnarok 2017 november 3-án kerül a mozikba
További érdekességekért és cikkekért kövesd a facebook oldalt:https://www.facebook.com/marvelcinematicnews/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr598287820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása