2016. szeptember 24. 18:50 - villgabor

Hugo Weaving és a Red Skull visszatér?

Kevés olyan színész van (egy kezünkön meg tudnánk számolni), aki utálta a Marvel Stúdióval folytatott közös munkáját. Hugo Weaving, aki az első Amerika Kapitány filmben a Vörös Koponyát játszotta, azonban közéjük tartozik.

A színész soha sem tagadta, sőt egyenesen hangoztatta is a film után, hogy mennyire nem tetszett neki semmi se a filmmel és a szerepével kapcsolatban. Most azonban úgy tűnik, igaz a mondás, az idő megszépíti az emlékeket. Vagy esetleg valami más van a háttérben?

"Úgy gondoltam jó dolog lesz egy igazi 'über-nácit' játszani, aki szerint Hitler egy kis picsa. Nagyon élveztem a saját magam által kreált német akcentust és a maszkot is. Még akkor is ha a maszkban hihetetlenül meleg volt. Nagyon élveztem amikor a forgatások előtt kimaszkíroztak..." - Válaszolta a színész a Yahoo kérdésére.

Az igazi hard-core Marvel fanok, a képregény rajongókról már nem is beszélve, jól tudják, hogy a Red Skull bizony nem halt meg. Azok számára akiknek ez nem nyilvánvaló, gyorsan bemutatnám a helyzetet. A Vörös Koponyát legutoljára azon a repülőn láthattuk harcolni Rogers-sel, ahol a Tesseract is volt. A Hydra vezér megragadta a harc egy pontján a kockát, majd egy nagy sugárnyalábban eltűnt. Mára már tudjuk, hogy a Tesseract az úgynevezett Space Gem, a 6 végtelen kő egyike. Ez a kő képes áthidalni a tér-idő határait, portált tud nyitni a világegyetem két különböző részén (ahogy ezt láthattuk is az Avengers filmben). Tehát a Koponya valahol ott van a világűrben, egy másik bolygón, ahol tervezi a visszatérését és bosszúját. Esetleg már Thanos-sal is összehozta a sors...

Ez persze a Yahoo riporterének is eszébe jutott, tehát fel is tette a kérdést a visszatérésről.

"A Marvellel elég egyszerű a szabály: fogadj el mindent és élvezd az utazást. Az ilyen szerepek nem jelentenek túl nagy kihívást egy színésznek, de másfelől ott rejlik a nehéz feladat , hogy megtartsuk mi színészek a nézők kapcsolatát a valósággal, hisz a Marvel filmek fantasztikus CGI technológiával hihetetlen világba viszik őket. Hogy visszatérnék-e és vállalnék még egy menetet? Nem tudom. Nem tudom, hogy mi a terve a stúdiónak még a Vörös Koponyával." - Fejezte be Hugo Weaving.

Hugo Weaving-gel vagy nélküle de a Red Skull-t még látni fogjuk a Marvel Moziverzumban, amire a legnagyobb esély az Infinity War-ban mutatkozik. De mindenképp szép gesztus lenne a stúdiótól, ha az eredeti színészt kérnék fel a szerepre.

Az Avengers: Infinity War 2018 május 4-én kerül a mozikba.
További érdekességekért és cikkekért kövesd a facebook oldalt: https://www.facebook.com/marvelcinematicnews/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr2511740151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása