2014. november 02. 18:58 - villgabor

Loki az Avengers: Age of Ultron-ban

heimdall-loki-111269.jpg_655x422

Eddig mindenki azt gondolta, hogy Tom Hiddleston, azaz Loki nem fog szerepelni az Avengers: Age of Ultron filmben. Ám most Idris Elba (Heimdall) felfedte, hogy valójában ő is és Loki is benne vannak.

Telegraph-nak adott interjújában Elba véletlenül szólta el magát, miközben arról a DJ set-ről beszélt, amit Ibizán játszott. Elba elárulta, hogy 1 nappal a zenélés előtt épp egy jelenetet forgatott a következő Avengers filmhez. "Épp jelenetet forgatok Chris Hemswort-al (Thor) és Tom Hiddleston-al (Loki), amikor rám néznek és azt kérdezik, Hé neked nem Ibizán kéne lenned?"- Mesélte Elba a riporternek

Szóval mi is lehet a rejtélyes jelenet, amiről Elba beszélt? Valószínűleg Scarlet Witch mutat Thor-nak egy látomást, amiben Heimdall és Loki szerepelnek.

Az Avengers: Age of Ultron 2015 Május 1-én kerül a mozikba

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr966857687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása