2014. november 06. 12:21 - villgabor

Egy kis bepillantás a kulisszák mögé

Marvel 75. évfordulójára, egy rövid TV-spotban mutatott jeleneteket az Ant-Man-ből és kulisszák mögötti felvételeket az Avengers: Age of Ultron-ból.

Marvel még hivatalosan semmit sem mutatott a közönségnek az Ant-Man filmből. Ebben a kis spotban se láthatunk sok mindent.

Scott Lang (Paul Rudd) és Hank Pym (Michael Douglas) épp megbeszélnek valamit, miközben Lang az Ant-Man ruhát nézi, amit egyébként először láthattunk. Tényleg nem sok mindent láthattunk de ez volt az első, hogy bármit is mutattak nekünk a filmből. Remélhetőleg hamarosan jön a hivatalos trailer is.

Az Avengers: Age of Ultron kulisszák mögötti felvételekből se kaptunk sokat. Egy kiemelhető jelenet van benne, amikor is Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) nem éppen játékos kedvében tűnik fel. Szerencsénkre a Bosszúállókról már kaptunk egy trailert.

Az Avengers Age of Ultron 2015 Május 1-én mozikba
Az Ant-Man 2015 Július 15-én kerül a mozikba

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr676869833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása