2015. április 06. 10:09 - villgabor

Vin Diesel mint Black Bolt!?

Vin Diesel talán nem csak Groot három szavas monológjával ("I AM GROOT") száll be a Marvel Moziverzumba. Talán láthatjuk őt főszerepben az Inhumans filmben.

Az Esquire egy 1 perces kérdezz-felelek villáminterjút készített a színésszel. Olyan kérdésekkel, mint hogy "Star Wars vagy Star Trek?" (Star Wars-t választotta) vagy "Robot Zsaru vagy Terminátor?" (Terminátor, a régi). Majd eljutottak a képregényekhez. Diesel-t először arra kérték, hogy válasszon, Batman vagy Superman között. Erre ő egyszerűen annyit válaszolt, hogy "Marvel". Ennél az univerzumnál maradva megkérdezték tőle, hogy melyik X-men karaktert szereti jobban, Küklopsz vagy Farkas? "Guardians"- Vin Diesel nevetve válaszolt, majd folytatta: "Jól van oké, igazából BLACK BOLT. BLACK BOLT, BLACK BOLT BLACK BOLT!".

Már azelőtt is voltak pletykák a színészről és szerepéről az Inhumans-ban, hogy magát a filmet hivatalosan bejelentették volna. A rajongók már akkor is el tudták volna képzelni Vin Dieselt, mint az Inhuman nép királyát. Lehet, hogy ez a váratlan kijelentés már Vin kampányához köthető, ami azt jelenti, hogy már meg is kapta a szerepet, vagy csak vicces kedvében volt és még mindig nincs semmi eldöntve.

Az Inhumans 2019 julius 12-én kerül a mozikba.
További érdekességekért és cikkekért kövesd a facebook oldalt: https://www.facebook.com/marvelcinematicnews

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr287343050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása