2016. június 02. 10:36 - villgabor

Az Oszkár díjas Brie Larson Captain Marvel szerepében?

A Room-ban lévő alakításáért Oszkár díjat nyerő színésznő állítólag a tárgyalások végső fázisában van a Marvel Stúdióval.

Fél tucat színésznőt hoztak már szóba a szereppel, de most úgy tűnik meg lesz a végleges választás. A filmnek ugyan még rendezője nincsen, de a Guardians of the Galaxy egyik írója már a forgatókönyvet elkészítette. Jogosan tehetnénk fel a kérdést, hogy a 2019-ben debütáló filmnek miért kell ilyen hamar színészt castingolnia. Nos, most lehet érdekes James Gunn, a Guardians of the Galaxy rendezőjének kijelentése még hónapokkal ezelőtt, hogy egy új szuperhőst fog bemutatni a filmjének folytatásában. Miután kiderült, hogy a kedvenc hőse pont a Carol Danvers által megformált Captain Marvel, így már érthető a gyors színészválogató. Hiszen az Örzők folytatása kevesebb mint 1 év múlva kerül a mozikba, ráadásul már javában folyik a forgatás. Szóval, ha Carol szerepelni fog a filmben (még ha csak egy kis ideig is), akkor valóban indokolt, hogy végre meglegyen a színésznő is hozzá! És ha már itt tartunk, feltehetően az sem véletlen, hogy a Captain Marvel film forgatókönyvét egy Guardians of the Galaxy íróval íratták meg, így biztosítva, hogy a filmek konzekvensek legyenek.

A Captain Marvel 2019 március 8-án, a Guardians of the Galaxy vol.2 pedig 2017 május 5-én kerül a mozikba.
További érdekességekért és cikkekért kövesd a facebook oldalt: https://www.facebook.com/marvelcinematicnews/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr548769954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása