2015. április 12. 10:40 - villgabor

Az új Pókember hivatalosan is marad Peter Parker!

Amikor Spider Man bemutatkozik a Captain America: Civil War-ban, Peter Parkert láthatjuk, méghozzá Peter Parkert gimnazistaként! Ezt Kevin Feige jelentette be az Avengers: Age of Ultron sajtó turnéján.

"Azt, hogy hány éves lesz a színész akit castingolunk, nem tudom. Viszont azt, hogy hány éves lesz Peter Parker, akit eljátszik igen, 15-16 éves körül." - Mondta Kevin Feige a Marvel Stúdió elnöke.

Aztán Feige folytatta - "Mi azt akarjuk, hogy Pókembert a gimnazista éveiben lássuk. Mert őszintén szólva eddig 5 Spider Man filmet láthattunk és a legcsodálatosabb az egészben, hogy bár 5 Spider Man film ment le, rengeteg dolog van a képregényekben amit még nem mutattak be. Nem csak karakterek, ellenségek és mellékszereplők de maga Pókembernek se láttuk még minden oldalát. Például, a legnyilvánvalóbb a fiatal 'nem igazán jövök ki senkivel' srác, még mielőtt szert tenne az erejére, aztán a srác aki maszkot húz és körbe lengi a várost, miközben rossz fiúkat rúg seggbe és nem tudja befogni a száját. Na ez az amivel szeretnénk játszani és emiatt is vagyunk nagyon izgatottak."

Ez beigazolja a pletykákat, miszerint Pókembert az eddigi filmekhez képest sokkal fiatalabban, gimnazistaként akarják ábrázolni. Senki ne lepődjön meg ezen, hisz a képregények is valójában ilyen korban kezdődtek vele . Viszont ez megcáfolja azokat a pletykákat, miszerint elég Peter karakteréből és, egy új, a képregényekből már ismert, fekete srác, Miles Morales pókember kalandjairól lesz szó a folytatásban. Azonban erre a kérdésre is kitért Feige egy gondolat erejéig.

"Miles, szerintem nagyon király. Úgy gondolom vannak lehetőségek a számára az biztos, már ha minden működni fog és folytathatjuk a munkát."- fejezte be Feige.

Pókember várhatóan 2016 május 6-án debütál a Captain America: Civil War-ban
Az új, önálló Pókember film pedig 2017 július 28-án kerül a mozikba.
További érdekességekért és cikkekért kövesd a facebook oldalt: https://www.facebook.com/marvelcinematicnews

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr127359918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása