2015. október 31. 10:09 - villgabor

Guardians of the Galaxy vol. 2 casting hírek

Ahogy napról napra telik az idő, úgy a Marvel Stúdiónak egyre sűrűbb a naptára. Hiszen a "rengeteg" filmnek, amit bejelentettek a harmadik fázisra, lassan el kell kezdeni a munkálatokat.

Így van ezzel a Guardians of the Galaxy második része is, 2016 elején kezdene forogni. A script, a karakterek, a forgatókönyv már készen áll, van viszont pár karakter, akikhez egyenlőre még nincs színész.

Most hivatalosan is bejelentették Pom Klementieff-et, a francia színésznőt. 2013-ban debütált Hollywoodban, az Oldboy filmben. Előtte nemzetközi filmekben szerepelt, mint például a Loup vagy a Sleepless Night. "Kulcs szerepet fog játszani, nagyon sokáig kerestük a megfelelő színészt erre a karakterre."-nyilatkozták a stúdiótól.

Azt azonban, hogy kit fog játszani, titok övezi. Szóval kit is játszhat a színésznő? Az egyik lehetséges Marvel karakter Mantis. A Német-Vietnám származású nő, akit a képregényekben sok szál fűz, többek közt a Vision-höz, Scarlet Witch-hez és a Kree-hez is. Ráadásul az idők során volt tagja az Avengers-nek is és a Guardians of the Galaxy-nak is.

Ki más? Moondragon. Erős telepata, harcművész tudással és még a telekinézishez is konyít egy kicsit. Felsőbrendűségi komplexusban "szenved" és eléggé magának való. Bár, jókora tapasztalata van a szuperhős csapatokkal, tagja volt mind az Avengers-nek, a Defenders-nek és a Guardians of the Galaxy-nek is.

Egy nagyobb hollywoodi sztárt is próbál/próbált a hálójába befogni a stúdió. James Gunn és a Marvel Matthew McConaughey-t akarja a fő gonosz szerepre. A Variety szerint, a színész viszont lepasszolta ez a lehetőséget, nem szeretné elvállalni, szóval most folyik tovább a keresés.

Bár Matthew nem zárkózik ez a képregény filmektől, elmondása szerint csak akkor vállalna egy ilyen filmben szerepet, ha a karakter amit írtak neki, felkeltené az érdeklődését.

 

A Guardians of the Galaxy vol.2 2017 május 5-én kerül a mozikba.
További érdekességekért és cikkekért kövesd a facebook oldalt: https://www.facebook.com/marvelcinematicnews/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr88038492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása