2015. december 16. 09:19 - villgabor

Stephen Amell nem zárkózna el egy Marvel szereptől

Miután ő lett a központja a DC TV univerzumának, az Arrow sztárja, Stephen Amell szerint nincs még veszve egy Marvel karakter szerep.

"Persze, miért ne!? Abszolult benne lennék. Bár nem sok Marvel képregényt olvastam eddig, mindig is amolyan DC srác voltam, még az előtt hogy tényleg egy DC srác lettem." - válaszolt viccesen Amell a rajongói kérdésre. "Ha felkérnének egy szerepre, biztos nem tudnám vissza utasítani."

Amell sose tagadta, hogy szívesen szerepelne moziban is. Régebbi nyilatkozatában fejtegette, hogy mennyire szívesen lenne a Green Arrow Henry Cavill Superman-je és Ben Affleck Barman-je mellett a film vásznon. Majd nem sokkal ezután jött a hír, hogy a születőben lévő DC Moziverzum Flash karakterét nem a sorozatbeli Grant Gustin hanem Ezra Miller fogja játszani. Ettől a ponttól fogva tudta Amell, hogy (itt) nincs esélye mozis szerepre.

Kitudja, talán a Marvel Stúdió kap a lehetőségen és megszerzi a tehetséges színészt, hamár a Warner Bros (DC jogait birtokló stúdió) elhibázta ezt a lehetőséget.

 

Az elkövetkezendő Marvel filmek listáját itt találod.
T
ovábbi érdekességekért és cikkekért kövesd a facebook oldalt:https://www.facebook.com/marvelcinematicnews/

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr748176380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.12.17. 08:23:33

mert ez az egy dc egy marvel olyan jól bejött ryan reynolds-nak is, nem?!

villgabor 2015.12.17. 09:24:13

@doggfather: hát a DC-s Greem Lantern annyira rossz volt hogy inkább nem próbálom minősíteni viszont a Marvel-es (nem Marvel Stúdiós) Deadpool várhatóan nagy durranás lesz :)

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.12.17. 09:45:06

@villgabor: de a Rozsis deadpool szintén gyenge volt, vagy a hannibal king szerepre se lehet különösebben büszke a 3. Penge filmből...
süti beállítások módosítása