2016. január 16. 19:58 - villgabor

Pletyka: Ez lesz a Pókember sztori a Civil War-ban

Tudjuk, hogy Spider-Man a Civil War-ban mutatkozik be először a Marvel Moziverzumba. De vajon, hogyan fog bele kerülni a történetbe?

A Geek.com úgy véli, tudják a forgatókönyvet.

"A forrásunk szerint, Tony Stark személyesen látogatja meg Peter Parkert, hogy beszervezze őt a csapatába. Hogy meggyőzze, egy vadonatúj high-tech Spider-Man ruhával állít be hozzá. De miért is venne egyáltalán fontolóra Peter egy ilyen ajánlatot? Nos Peter úgy nőtt fel, hogy Tony Stark volt az ő példaképe. Vasember 2008-ban jelent meg, Parkert pedig 2016-ban keresi fel Tony. Így a 15 éves Peter végre találkozik a 8 éve bálványozott hősével. Ha a bálványotok betoppanna a saját ajtótokon, egy csillogó tech ajándékkal és megkérné, hogy csatlakozz hozzá, ti nem mondanátok igent?"

Tehát úgy tűnik, Tony így tudja behálózni Petert. Ha ez így fog történni, már csak az lesz a kérdés, mi okozza Pókember kiábrándulását a hőséből és áll át a Kapitány oldalára majd?

 

A Captain Amerika: Civil War 2016 május 6-án kerül a mozikba.
További érdekességekért és cikkekért kövesd a facebook oldalt: https://www.facebook.com/marvelcinematicnews/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr808278304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása