2016. június 05. 20:44 - villgabor

Namor - The Submariner jogok vissza kerültek a Marvelhez!

A Marvel Stúdió elnöke, Kevin Feige egyszer azt nyilatkozta Namor filmes jogairól, hogy elég komplikált a szituáció. De most a kreatív osztály vezetője, Joe Quesada szerint, Atlantis királya visszatért a Marvelhez!

"Igen nálunk vannak [a filmes jogai a karakternek]... ha jól tudom sem a Fox sem a Sony nem birtokolja őket." - válaszolt a rajongók kérdésére Quesada. 

Namor helyzete azért volt kényes, mivel legelőször egy Fantastic 4 képregényben bukkant fel a karakter, és mint tudjuk, minden ami a Fantasztikus Négyeshez kötődik, az a Fox tulajdonát képezi. Azonban nem olyan egyszerű a szituáció, mint például Doctor Doom esetében. Ugyanis Namor ebben a képregényben még nem is ezen a néven szerepelt. Másodjára egy Avengers sztoriban tűnt fel és itt hívták először Namornak. Mostanra sikerült végre tisztázni a helyzetet, úgy fest nincs akadálya annak, hogy a Submariner bemutatkozzon a Marvel filmes univerzumban.

Már csak azért sem, mert jön a DC saját verziója Atlantis királyára, Aquaman személyében. Így az egészséges versenyzés szellemében, a Marvel is bedobhatná a saját "terek urát". Ráadásul Namor kicsit komplikáltabb karakter mint Aquaman, nem feltétlenül nevezhetnénk hősnek...

A következő cikkben részletesen is olvashattok majd arról, hogy ki is ez a bizonyos Namor the submariner!

További érdekességekért és cikkekért kövesd a facebook oldalt: https://www.facebook.com/marvelcinematicnews/

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr198782310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2016.06.07. 13:43:24

Nem lesz ebből se semmi.
Nagyon drága lenne jó vizes film...

villgabor 2016.06.08. 17:27:04

@doggfather: Hogy érted hogy drága? Nem kerülne sokkal többe a forgatás. De ha mégis, a stúdió 150 és 250 millió dollár között szokta megadni a filmjeinek a büdzséjét, azért ekkora pénzből bőven lehet bármi forgatni :)

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2016.06.08. 22:17:32

@villgabor: mert azért a film nagy része víz alatt kellene, hogy játszódjon, azok a trükkök meg nem olcsóak...
süti beállítások módosítása