2014. november 01. 11:49 - villgabor

Ismerd meg Black Panther-t

black-panther-110856_1414837629.jpeg_655x382

A marvelnek nagy tervei vannak Chadwick Boseman-el a.k.a. Black Panther-el (Fekete Párduc), akivel 5 filmes szerződést írtak alá.

T'Challa egy nagyon fejlett afrikai törzs vezetője és egyben hőse is, a Black Panther. Technológiai tudásuk alapját a Vibránium elnevezésű fém adja ( ilyen fémből készült Amerika Kapitány pajzsa is). Ennek a fémnek különleges tulajdonsága, hogy elnyeli a rezgéseket, ezért szinte elpusztíthatatlan. Vibránium egy meteor révén került a földre, melynek így egyetlen lelőhelye van, Wakanda, a már előbb említett afrikai törzs területe. T'Challa különböző vibránium alapú fegyverekkel felszerelve (a ruhája is tartalmazza fémet) indul harcba, amolyan Batman módjára.

Black Panther a solo filmje előtt, szerepelni fog a Captain America: Civil War filmben. A képregények történet vonalában, ebben a sztoriban Pókembernek nagyon fontos és központi szerepe van, de mivel a Marvel Stúdió nem birtokolja a jogokat, ezért az moziverzumban ezt a szerepet T'Challa veszi át.

Black Panther 2017 Nov.3-án kerül a mozikba
Captain America: Civil War 2016 Május 6-án

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr896853729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása