2014. december 23. 11:49 - villgabor

A harmadik fázist bejelentő konferencia

Bár már másfél hónap eltelt a 3. fázis bejelentése óta, ezt a videót mégis érdemes megnézni azoknak akik még nem látták.

 Már csak azért is mivel a konferencia résztvevői láthattak egy exclusive jelenetet a The Avengers: Age of Ultron-ból, körülbelül 19:45-nél. A jelenet Tony Stark és Captain America közti konfliktust mutatja meg. A film részlet levetítése után a két színész is megjelenik és rögtönöznek egy kis játékot. Majd becsatlakozik hozzájuk Black Panther is. Ezek utána a Marvel Stúdió elnöke felfedi a harmadik Captain America film valódi alcímét.

De még ezeket megelőzően, láthatunk egy rövid jelenetet a The Avengers: Infinity War-ból, ahol Thanos-nál láthatjuk az összes infinity gem-et

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr887006319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása