2015. február 15. 12:27 - villgabor

Marvel & Sony sokkal fiatalabb Pókemberre castingolnak!

Mióta hivatalosan is bejelentette a Marvel Stúdió és a Sony Pictures a közös Spider-Man film elkészítését, napról napra több információ morzsát kapunk.

Azt eddig is tudhattuk, hogy a Marvel Stúdiónál nem voltak megelégedve az Andrew Garfield által alakított Pókemberrel és Peter Parkerrel. Ezt tetőzi, hogy a színész a Sony fejeseivel is össze rúgta a port, mikor egy nagyon fontos vacsora meghíváson csak úgy önkényesen nem vett részt, pedig a stúdió vezetői várták.

Egy szó mint száz, egyik stúdió se kér többet a színészből.

Hollywoodi források szerint a stúdiók olyan fiatal Pókembert akarnak bemutatni, amit a mozi közönség még nem látott. Ellenben a képregényekkel, ahol Peter még csak gimis, amikor megcsípi az a bizonyos pók.

Ezen kívül az új film a kamerák mögött is új "sztárokat" kap. Kevin Feige és az ex Sony stúdió elnöknő Pascal a fő producerek, ám ez csak amolyan formalitás. Mivel az eddigi Marvel filmeknél is Feige volt a producer, ő csak a végső igeneket és nemeket mondta ki. Ugyan ez volt a helyzet Amy Pascal-al az Amazing Spider-Man filmeknél is. Ugyanis ott az "igazi" munkát végző producerek Avi Arad és Matt Tolmach végezték, ezidáig. Most ugyanis leváltják őket és nagyvonalúan felajánlottak nekik egy co-pruduceri lehetőséget, ám ezzel lényegébe alig lesz beleszólásuk a dolgokba, szerencsére. Szerencsére bizony, hisz ha figyelembe vesszük a bevételi mutatókat és a rajongók visszajelzését, akkor az Amazing Spider-Man reboot filmeket bukás és csalódás jellemzi a legjobban. Most, hogy (részben) Kevin Feige-nél van a gyeplő, az eddigi sikerei alapján jogosan remélhetjük, hogy megfelelő embereket ültet az előző Pókember producerek helyére.

A Marvel féle Pókember film 2017 Julius 28-án kerül a mozikba
További érdekességekért és cikkekért kövesd a facebook oldalt: https://www.facebook.com/marvelcinematicnews

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr777176897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása