2015. március 21. 16:44 - villgabor

Avenger torony 'easter-egg' a Daredevil promóban

"It's all connected" (mind összefügg). Hangoztatják a Marvel Stúdiónál már egy ideje. Most, hogy az Agent's of S.H.I.E.L.D. és az Agent Carter sorozatuk is befutott, idén tavasszal elindították a 3. sorozatukat is, a Daredevilt-t. Ezt az új sorozatot a Netflix nevű online csatornán vetítik.

Ahogy az előző 2 esetben is, ez a sorozat is szorosan kapcsolódik az Marvel Moziverzumhoz. Ennek bizonyítására a legújabb promo videóban a szemfülesebbek kiszúrhatták a háttérben az Avenger's Tower-t, miközben Matt Murdock a.k.a. Daredevil New York utcáin sétálgat.

Egyes források szerint Daredevil is csatlakozik majd a végső harcba Thanos ellen. Érdemes lesz tehát követni ezt a sorozatot (is). 

A promo videót itt tekinthetitek meg: https://www.youtube.com/watch?v=ltzGfeqWp_M&feature=youtu.be

További érdekességekért és cikkekért kövesd a facebook oldalt: https://www.facebook.com/marvelcinematicnews

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr107289161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása