2015. március 24. 13:49 - villgabor

Whedon utolsó Avengers filmje lesz az Age of Ultron

A Badass Digest teljesen biztosra mondja azt a hírt, mely szerint a Marvel már le is szerződött a remekül sikerült Captain America 2-t rendező Russo-testvérekkel. Már jó ideje keringenek arról pletykák, hogy Joss Whedon már inkább csinálna valami mást az Avengers filmeken kívül is.

Az első Avengers-el több, mint 1 milliárd dollárt kaszált a stúdió, és talán nem megalapozatlan a várakozás, hogy a most érkező Age of Ultron is hasonló sikerek elé nézhet – de tény, hogy Whedon számára elég megfeszített meló lehetett ezeket összehozni. Joe és Anthony Russo viszont szintén remek munkát végzett a The Winter Soldier-rel – olyannyira, hogy már hónapokkal a bemutató előtt leszerződtették őket a Civil Warra, a harmadik Captain America filmre.

Az Avengers: Infinity Wart két részletben fogják bemutatni, 2018-ban és 2019-ben. Érdekes amúgy, hogy a testvérpár korábban inkább vígjátékokat rendezett, a The Winter Soldier volt az első igazi akciófilmjük – ehhez képest az elmúlt évek egyik legjobb képregényfilmjét hozták össze. A Civil Warról pedig azt pletykálják a Badass Digest forrásai, hogy az lesz az a film, ami lényegében megágyaz az Infinity War-nak – ilyen szempontból pedig még logikusabb választás a páros felbérlése a rendezői posztra.

Az Avengers: Infinity War Part I. 2018 Május 4-én a Part II. 2019 Május 3-án kerül a mozikba.

További érdekességekért és cikkekért kövesd a facebook oldalt: https://www.facebook.com/marvelcinematicnews

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr777300353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása