2015. október 15. 17:19 - villgabor

2020: Fantastic 4 ?

Hatalmas pletyka terjeng Hollywoodban, miszerint a Fantastic 4 jogait vissza szerezte a Marvel Stúdió.

A minap a Fox és a Marvel megegyeztek, hogy a Fox-nak átadnak 2 TV sorozat jogait, név szerint a Legion-t és a Hellfire-t. Azonban ez nem minden, a Fox igényt tartott az X-MEN TV-s jogaira is. Cserébe viszont a Marvel Stúdió kezébe kerül(he)t a Fantastic 4 jogai.

Nem lenne meglepő, hiszen a Fox csúnyán felsült a borzalmas reboot-al. Ezzel szemben viszont az X-MEN franchise nagyon is jól dübörög, tehát érthető, hogy a TV-s jogok is kellenének nekik. Továbbá a rajongók már-már tüntetnek, hogy a csapat vissza kerüljön a Marvelhez. Miután a Sony-Marvel üzlet megköttetett és láthatóan mindkét fél jól jött ki a dologból, tehát miért ne vágna bele a Fox is ?

A tárgyalások állítólag már hetek óta zajlottak de még semmi sem hivatalos.

És ha már itt tartunk, emlékeztek mit is jelentett be a Marvel Stúdió pár napja? Az Ant-Man and the Wasp mellett 3 új filmet 2020-raEzek a filmek ugyan még "untitled" címet viselik de elég nagy rá a valószínűség, hogy az egyik közülük a Fantastic 4 lesz. Így a stúdió velük indíthatná a 4. fázis filmjeit.

Ez nem csak azért jó hír, mert végre egy jó Fantasztikus 4-es filmet láthatunk, benne Mr. Fantastic, Invisible Woman, Human Torch és a Thing, hanem olyan karaktereket is felhasználhat a Marvel (akár más filmjeikben is) mint, Dr. Doom, Galactus vagy a Silver Surfer. Közben az egész Skrull birodalom is felhasználhatóvá válik, így akár lehetőség lenne a Kree-Skrull háború bevonására is a történetbe, de ez már egy másik téma.

A Marvel filmek teljes listáját itt találod.
További érdekességekért és cikkekért kövesd a facebook oldalt: https://www.facebook.com/marvelcinematicnews

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr677971181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.10.16. 11:41:19

cáfolták ezt azóta mindkét részről.

villgabor 2015.10.17. 10:57:37

@doggfather: igaz de a Pókemberes híreket is az utolsó pillanatig cáfolták :)
süti beállítások módosítása