2016. január 20. 13:56 - villgabor

5 "halál jelenetet" forgattak le a Civil War-hoz

5 karakter halálát forgatták le a Russo testvérek a Captain America: Civil War-hoz, azonban állítólag csak 3 maradt a végleges filmben.

FIGYELEM LEHETSÉGES SPOILER VESZÉLY!!!

Arról már irtunk, hogy egy temetéssel kezdődik és egy másikkal végződik a film. Peggy Carter halála a film elején talán nem meglepő. Amerika Kapitány halála viszont annál inkább. Azonban nem csak a Kapitány lesz az, aki meghozza az végső áldozatot.

A Hashtagshow azt is tudni véli, melyik karakterek jövője forgott kockán:

Warmachine
Falcon
Scarlet Witch

A Hashtagshow tovább boncolgatta a témát miszerint:

Falcon halála zsákutca volna, az Infinity War-ig biztos. Továbbá potenciális jelölt a következő Amerika Kapitány címre.
Rhodey bár súlyosan megsérült, ahogy azt a trailerben is láthattuk, azonban nem hal bele.
Így maradt Scarlet Witch, akinek a halála több okból is indokolt lehet. Kezdve azzal, hogy közvetett kapocs lehet a halála az Infinity War-hoz. A képregényekben Scarlet Witch és a Vision egymásba szeretnek, ennek alapjait már el is hintették a moziverzumban, azzal és ahogyan, Sokovia pusztulásánál a Vision megmenti Scarlet Witch-t. Tehát ha ő meghal, Vision ezek után a világűrbe keresi a békét, talán válaszokat vagy lehetőséget a halál vissza fordítására. Na és vajon ki fogja várni az űr mélyén a Mind Gem-el felszerelt Vision-t? Pontosan, Thanos.

Továbbá a Marvel Stúdiónál elég instabil lábakon áll az Inhumans szál és mozi film is. Lehetséges alternatíva, hogy egyszerűen törlik a filmet amihez nagy segítség lenne az eddig csupán 2 Inhuman karakter mihamarabbi kiiktatása. Quick Silver már halott, lehet Wanda sorsa is megpecsételődött a Marvel Moziverzumban?

 

A Captain Amerika: Civil War 2016 május 6-án kerül a mozikba.
További érdekességekért és cikkekért kövesd a facebook oldalt: https://www.facebook.com/marvelcinematicnews/

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr168288324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2016.02.14. 16:11:07

azért falcon kapitányásga odébb van, sztem előbb majd a télkatonája jön...
süti beállítások módosítása