2016. január 24. 20:19 - villgabor

Kiderült kit játszik Cate Blanchett a Thor: Ragnarok-ban

Sokáig mentek a találgatások, vajon kit fog játszani a színésznő. Eddig annyit tudtunk, hogy gonosz karaktert kapott. Most azonban, talán kiderült, pontosan ki lesz az.

LEHETSÉGES SPOILER VESZÉLY!

Amora, a varázslónő volt eddig a favorit, de most úgy tűnik nem ez a karakter lesz a befutó, hanem Hela.
Hela, az asgardi pokol úrnője, a 9 világ egyik ura és nem mellesleg Loki lánya (vajon a filmben is ilyen kapcsolat lesz köztük?)

"Hela és Loki már tevei már előrehaladtak, mire Thor rájön mi folyik itt valójában. Hela lesz az oka Thor hosszú utazásának a filmben. Mert amikor szembe kerülnek egymással, nem csak hogy száműzi Thor-t Asgardból, de a Mjölnir-t is elpusztítja" - nyilatkozta a filmhez közel álló forrás a Geek.com-nak.

Mjölnir pusztulása/ketté törése komoly gondokat okozhat Thor-nak, illetve eléggé fájó pont lehet. 

Nézzük kicsit előre, mi történhet a film után vagy éppen a végén. A képregényekben is megtörtént, hogy eltört a híres pöröly. Thor nem máshoz fordult segítségül, mint Doctor Strange-hez, miután a Mjölnir ereje is mágiából ered. Ezen a ponton Odin már nem él, Thor birtokolja apja erejének egy részét. Strange felhívja Thor figyelmét, hogy csak akkor tudja újra össze rakni neki a pöröjt, ha felhasználják a benne maradt Odin erőt. Azonban ennek következményei lesznek. Innentől kezdve szorosabb kapcsolat lesz a Mjölnir és Thor között mint valaha. Ami azt jelenti, ha még egyszer ilyen súlyosan megsérül a pöröly, Thor is vele hal.

Hasonlítsuk össze egy kicsit a filmes univerzummal a történetet. A kalapács törése adott. Odin valószínűleg meghal, Thor feltehetően megörökli az erejét a filmes világban is. Doctor Strange létezik a filmes moziverzumban, tehát adott, hogy tőle kérjen segítséget a villámok istene.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr298308242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása